Kultivatori (špartači)

20160617_191551.jpg

- - - - - - - - - -

Tupanjac sa duplom gredom tj.teski tupanjac:osmeh:

- - - - - - - - - -

Kutije su od dva dbobrazna.Nisam znao da su na neke okretali kutije.Ja krenuo juce da bacam djubre po paprici kaze matori da iz dbe kutije slabije curi kad ono kada je na podeoku 9 ono najmanje baca a na 1 najvise.To se neko zeznuo u fabrici kada je okrenuo kutije kontra

Овај тера другом...Ништа чудно и ми исто так орадимо, само што сам ја пилојац на шпартачу, а отац возач и он брине само о вожњи а ја о сечењу усева:osmeh:...

Jel isečete tako dosta useva kad se brzo tera ipak na sastavima gde je uže dok se malo vrdne motike naprave ršum dok šofer ne dobije informaciju i ne stane...Kod mene pilot ima 135kg i td45 može samo drugom ,trećom samo pukće i stenje ,svaki put kad okrećem tupanjčić samo krcka ali za sada još je celi:osmeh:

Malko se skupe motike ako špartač ima lufta i samo napred. Druga brzina na 560 i skoro pa pun gas. Bez osvrtanja. Leti prašina a lepo se i uradi.
Jedan mi prigovarao kako loše radim jer takvom metodom slabije špartač seče korov.
Za korov postoji prskalica.
Slab je to posao ako ti se ti oslanjaš i računaš na špartač da bi suzbio korov.

viewer.php
[/URL] [/
Dali je ovo kuciste piksnovano ili je tako izliveno jer sredisnji deo ima veci fi od krajnjih delova,mislim na ovaj deo gde prolazi ova spona ili kako se vec zove?

Video sam da rade sa plasticnim caurama ali ne znam ko. Morao bih da se raspitam... Pretpostavljam da je neka radionica u Adi...

Pozdrav. Ja sam radio. Stavio sam plasticne caure napravio nove osovinice i nove flahove. Moje iskreno misljenje je da ti se ne isplati 150 eura me kostalo sve. Nikako rupe rajberom napraviti. To je prvi strugar uradio i nije bilo dobro. Na strug pa polako. Obavezno na osovinice sto drze flahove napravi duzi navoj pa 2 matice umesto osiguraca i platni. Postavljam slike po zavrsetku radova u polje.

Nazad
Vrh