Kultivatori (špartači)

Kovac iz cantavira je imao sad na sajmu takve motike od 50cm ali ne znam dal su imale zakrivljene krajeve,nisam zagledao

Poslato sa T1 7.0 uz pomoć Tapatoka

Moze li to zakretanje i na 542 jer i kod mene kad mu otpustim topling oce da visi spartac pa moram da pazim kako okrecem?

Probaj.Trebalo bi da može.Na dosta IMT traktora video sam da se poluge u spuštenom položaju skoro vuku po zemlji a to se odrazi na visinu dizanja priključne mašine.

Na IMT 542 ne može da se zakrene rame hidraulike. Postoji jedan veći nut i on mora da se pogodi na ramenu i osovini.

Ja sam imao isti problem sa 542 nije mogao visoko da podigne parac,pa sam levu polugu skinuo i zavrnuo do kraja i sad podize jedno 70 cm od zemlje sto je sasvim dovoljno...

Ja sam imao isti problem sa 542 nije mogao visoko da podigne parac,pa sam levu polugu skinuo i zavrnuo do kraja i sad podize jedno 70 cm od zemlje sto je sasvim dovoljno...

E ovo ću da probam i ja kod mene, valjda može na 558 da se to uradi... A za Matićev predlog da se ramena podignu, jel to neki veliki posao? Možda bih i to probao ako ne uspe ovo sa polugama...?

E ovo ću da probam i ja kod mene, valjda može na 558 da se to uradi... A za Matićev predlog da se ramena podignu, jel to neki veliki posao? Možda bih i to probao ako ne uspe ovo sa polugama...?
Na IMT 539 542 558 560 577 garantovano tvrdim da se oba meljaca mogu zavrnut odvrnut. Ako je originalni. Desni klasicno na vint, a lijevi se mora otkacit ili sa ramena ili sa donje poluge na navrtat ili odvrtat. A ramena hidraulike se ne mogu podizat za zub ili dva. Ona sa vratilom imaju jedan polozaj i nijedan vise.

Može.... Mala brusilica.... i obrusiš zub na osovini koji ti ne dozvoljava da zaokreneš za jedan zub.... Od toga što jedan cuna zub fali nećeš toliko oslabiti osovinu da joj bilo šta fali....

Nazad
Vrh