Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I još samo, koje su debljine cevi?15 cm su cevi na 13 cm je klin za kacenje. Mislim da sam mogao i krace na nekih 10 cm jer ga ovako dize preko 1m u visinu.
Pomeriš poluge za zub gore i ne moraš ništa da prepravljaš na priključnim mašinama.
Ja sam imao isti problem sa 542 nije mogao visoko da podigne parac,pa sam levu polugu skinuo i zavrnuo do kraja i sad podize jedno 70 cm od zemlje sto je sasvim dovoljno...
I još samo, koje su debljine cevi?
Na IMT 539 542 558 560 577 garantovano tvrdim da se oba meljaca mogu zavrnut odvrnut. Ako je originalni. Desni klasicno na vint, a lijevi se mora otkacit ili sa ramena ili sa donje poluge na navrtat ili odvrtat. A ramena hidraulike se ne mogu podizat za zub ili dva. Ona sa vratilom imaju jedan polozaj i nijedan vise.E ovo ću da probam i ja kod mene, valjda može na 558 da se to uradi... A za Matićev predlog da se ramena podignu, jel to neki veliki posao? Možda bih i to probao ako ne uspe ovo sa polugama...?
Ipak je mnogo jednostavnije ovo sa uvrtanjem tih tregera pa ću to i da probam...
Na Torpedima možeš kako hoćeš,izeš traktor