Kultivatori (špartači)

E da znaš da jeste, i to momački. Danas probao da razradim i pukne mi jedna uška što ide na polugu. Odneo kod majstora da zavari i da on razradi. Sutra će biti gotovo i odma montiram...
Moja je isto bila zapekla pa sam je okrenuo naopako i nasuo nafte i stojala je jedno sat vemena,onda sam uzeo cekic i dobro je izudarao i odvrnuo sam je bez problema onda...:bravo:

A sta ako nisu termicki obradjeni mozes ih kalit koliko ti volja? Obicno zeljezo kad grijes gubis na kvaliteti i cvrstoci a kamoli pomenuti dio. Vario sam taj dio na nekoliko traktora i obicnom elektrodom ne ide, specifican je materijal i po meni nije predvidjen za grijanje i po meni nije zdravo da se to radi. Ali uvijek ima inzinjera.

Landini.Grejao sam ja na vladimircu te poluge.Odvrnuo i odmah posle toga kacen setvospremac pod kojim se propinjao na asvaltu koliko mu je bio tezak za nositi.Nista mrdnulo nije.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Jesu to one kutije od Olta?Na polovni automobili sam video?

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Ljudi pošto se kreću kutije za veštak od IMT-a sa točkovima ostalim stvarima što idu uz njega?? Imam tri komada ostale su mi od četvororednog i dvorednog špartača a samo mi smetaju u šupi tako da znam bar kolko odprilike da tražim kutije su ok stanju skoro ko nove jer su samo na njivi pokisle nekoliko puta nikad u dvorištu uvek su garažirane.

25 eura po kutiji od dvorednog (kutija za jedan red), 50 eura po kutiji od četverorednog (kutija za dva reda), ali kutije moraju biti u odličnom stanju, za točkove neznam

Poslednja izmena:
Ljudi pošto se kreću kutije za veštak od IMT-a sa točkovima ostalim stvarima što idu uz njega?? Imam tri komada ostale su mi od četvororednog i dvorednog špartača a samo mi smetaju u šupi tako da znam bar kolko odprilike da tražim kutije su ok stanju skoro ko nove jer su samo na njivi pokisle nekoliko puta nikad u dvorištu uvek su garažirane.
Ja sam kupio 4 imt male kutije 2 tocka,ulagace i i 4/5 zupcanika rezerve za 11000din

Ja sam prodao veliku kutiju sa sve komplet nosacima,osovinom i lancanikom za 40 eur,pocinkovana je kutija.Male kutije za jedan red idu od 20-25.

Nazad
Vrh