Može i na Rumunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako nije zapekla moze...E ovo ću da probam i ja kod mene, valjda može na 558 da se to uradi... A za Matićev predlog da se ramena podignu, jel to neki veliki posao? Možda bih i to probao ako ne uspe ovo sa polugama...?
Pa ako nije zapekla moze...
Moja je isto bila zapekla pa sam je okrenuo naopako i nasuo nafte i stojala je jedno sat vemena,onda sam uzeo cekic i dobro je izudarao i odvrnuo sam je bez problema onda...E da znaš da jeste, i to momački. Danas probao da razradim i pukne mi jedna uška što ide na polugu. Odneo kod majstora da zavari i da on razradi. Sutra će biti gotovo i odma montiram...
E da znaš da jeste, i to momački. Danas probao da razradim i pukne mi jedna uška što ide na polugu. Odneo kod majstora da zavari i da on razradi. Sutra će biti gotovo i odma montiram...
Ugreješ i odvrneš lako.
Moze i na Rakovici al isto nema potrebe ...Može i na Zetoru....Mada nema potrebe.
Ja sam kupio 4 imt male kutije 2 tocka,ulagace i i 4/5 zupcanika rezerve za 11000dinLjudi pošto se kreću kutije za veštak od IMT-a sa točkovima ostalim stvarima što idu uz njega?? Imam tri komada ostale su mi od četvororednog i dvorednog špartača a samo mi smetaju u šupi tako da znam bar kolko odprilike da tražim kutije su ok stanju skoro ko nove jer su samo na njivi pokisle nekoliko puta nikad u dvorištu uvek su garažirane.
Ja sam prodao veliku kutiju sa sve komplet nosacima,osovinom i lancanikom za 40 eur,pocinkovana je kutija.Male kutije za jedan red idu od 20-25.Ljudi pošto se kreću kutije za veštak od IMT-a sa točkovima ostalim stvarima što idu uz njega?? Imam tri komada ostale su mi od četvororednog i dvorednog špartača a samo mi smetaju u šupi tako da znam bar kolko odprilike da tražim kutije su ok stanju skoro ko nove jer su samo na njivi pokisle nekoliko puta nikad u dvorištu uvek su garažirane.