Aca97
Član
Jel znace nesto ovi reckasti tanjiri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam tri pitanja za vlasnike Tupanjcevog spartaca na preklop...kako ide dizanje krila sa dve baterije na njemu?sa/bez opruge?da li moze da se naruce kopirni tockovi ispred motika da budu sa secivom na sredini(kao kod imt,ili kao ova dva vodeca)?koji lezajevi idu na te iste tockove?Ovaj gresnik ne zna sta ga snaslo,spizdio 150kj za 3 dana
Ako je špartač sa volanom onda na baterijama točkovi su glatki !! Ako je bez volana onda idu takvi kao kod IMTa
Nazovi tupanjca pa pitaj za tockove.Ako stavis kopirne onda nema kormilara.Ima li neko jos odgovora za postavljena pitanja?
Nazovi tupanjca pa pitaj za tockove.Ako stavis kopirne onda nema kormilara.
I ne treba mi kormilar,godinama radim sa imteovim spartacima...inace lezaj ide 6904,a semering je 20x37x7.
Ja teram bez kocijasa,nema problema sa setanjem levo-desno....Pole se dizu relativno lako,kako ide bez opruge ne znam,nije jos ni jedna stradala,mada ona samo malo pripomogne kad krene da se dize.
Zasto si se razocarao u hudjika?Eto ga na slici sto je okacio srdjan7...
Kako teras sam bez pratioca sa 6 redi? Sa cetiri sam tero i ide bez problema,i soju i kukuruz. Pet sam probao u soji i puno je teze , za nevolju bi jos i mogao sam a sest nema sanse tu samo malo vrdnes i ode sve u majcinu...Ja teram bez kocijasa,nema problema sa setanjem levo-desno....Pole se dizu relativno lako,kako ide bez opruge ne znam,nije jos ni jedna stradala,mada ona samo malo pripomogne kad krene da se dize.
I ne treba mi kormilar,godinama radim sa imteovim spartacima...inace lezaj ide 6904,a semering je 20x37x7.