Kultivatori (špartači)

imali Hudjik sa depozitorima za gnoivo ?

jesi mislio na ovaj?
11mclls.jpg

ako ovo nesmeta kukuruzu onda nesmeta ni korovu jer klasičnim špartačem em posečeš korov em protreseš zemlju i još ako si prihranio pre toga milina jedna a sa ovim samo razbijaš koru ako je ima a korov ostaje po mom mišljenju ovo nemože da se poredi sa klasičnim špartačem

@markanNo1 jel to cena kod nas? koja je cena bez depozitorima?
Koliko se krecu cene sestorednog, Hudjik, Agromerkur, Majevica....

Agromerkur 6 redi za kukuruz, hidraulično sklapanje, bez depozitora i vodećih diskova (350€) cena 2300€, do nove godine, a posle navodno ide gore.
Hudjik 6 redi za kukuruz, hidraulično sklapanje sa vodećim diskovima (450€), bez depozitora cena 3300€, a posle nove godine 15-20% gore (po gazdinim rečima).
Ja sam prošle nedelje uzeo ovaj Hudjikov.
I da, agromerkur ima varijantu sa depozitorima, ali onda nije sklopiv. Za cenu nisam siguran (ako se nevaram +1600€).
Hudjik može da uradi po narudžbini sa depozitorima, i takodje nije sklopiv, a za cenu nisam ni pitao.
Našao sam malo vremena, a i živaca, pa da postavim i koju sliku...

Nadam se da će dobro odrađivati posao za koji je namenjen :osmeh: ...

Poslednja izmena:
Ja imam imt i umesto zadnji klasicnih motika stavio sam po dve s opruge sa pacjim nogam napred je ostala klasicna i to kod meneto radi odlicno .Prosle godina sam sparto moju nivu i dode drug sa gaspardom istim kao ovaj u predhodnim postovima sa s oprugama i moj spartac je mnogo bolje radio njegov nije hteo svuda da ulazi u zemju (iza tragova i tragova od prskanja)dak ja nemam tih problema a hteo je i po koji sirak da promakne ...

Ono što sam ja video kako rade ovi sa "S" oprugama, je ipak razlika u odnosu na klasične motike, a konkretno na ovm huđikovom su baterije jako teške, svaka ima bar 50 kg, ako ne i više, pa verujem da neće biti problema sa zarivanjem.

Poslednja izmena:
Ma nemas problema ide u zemlju ko blesav,kad je mali hoca da ga zatrpa,moras polako.
Ja cu da kupim Tupanjcev za prvi put,a posle Hudjik i zdravo zurim do vrsidbe.

Pa to za zatrpavanje, znam da nesme brzo kada je mali, ali zato ima tanjire. Sve će to da se ušteluje kada ga upregnem, samo treba sačekati do maja :cool:. Ovi u zadruzi imaju velike od 8 redova, neznam od kog proizvođača (boje liče na amazone), ali za zaštitu imaju limove umesto tanjira, i oni bogme nejdu polako.

Nazad
Vrh