mirmag
Član
Grujo,tvoja cena je bez PDV-a...Moj je 880e sa samoostrecim motikama,ali bez zagrtaca koji su +150e,sto znaci 1030e kao tvoj.Cena sa pdv-om je 1215e u tvom kompletu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Toliko sam platio i smatrao sam da je to sa pdv
Kolega mogu da ti toplo preporucim Hudjikov,imam ga 6-7 godina i jos uvek je kao nov.Ne zato sto radim malo zemlje oko 12 hektara vec sto je materijal kvalitetan,lepo utegnut,kad ga nastelujes na njivi samo teras nemas sta da se okreces.Ima stitnike kad je kukuruz mali mada ja to skinuo posto samo jednom spartam-zagrcem sa njim kada je kuruz 8-10 listova.Ti vidi sta ti je bolje,za Agromerkur znam da je takodje dobar e sad koji je bolji to je tesko reci.U svakom slucaju ja sam prezadovoljan sa ovim Hudjikovim!Pozdrav molim za malu pomoc,prodao sam imt-ov resio da kupim sa "S" oprugama,e sad nez za koji da se odlucim,dvoumim se izmedju Agromerkurov i hudjikov,hudjik je skuplji za 200evra...koji je bolji do ta dva??
Koliko para vredi IMT četvororedni špartač.Nema kutije za đubrivo i ona dva velika pogonska točka,sve motike su skoro odlične,nema mnogo lufta u čaurama,nije varen niti kriv.Uz njega idu i zagrtači.Gazda je prešao na velike mašine pa sve sitnije rasprodaje,a ja zainteresovan.Kaže da zna da nije to neka para ,a da se ja raspitam pa onda da se dogovorimo.
Oko 400 evraKoliko para vredi IMT četvororedni špartač.Nema kutije za đubrivo i ona dva velika pogonska točka,sve motike su skoro odlične,nema mnogo lufta u čaurama,nije varen niti kriv.Uz njega idu i zagrtači.Gazda je prešao na velike mašine pa sve sitnije rasprodaje,a ja zainteresovan.Kaže da zna da nije to neka para ,a da se ja raspitam pa onda da se dogovorimo.