Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa utisak je super,stvarno odes na njivu i radis i kad se okrenes vidis da nisi uzalut tamo nego odradjujes poso kako treba
A onako solidno su teske,prosecan covek ce ih podici sa malo muke,naravno dete od 10 godina ih nece dignut ali nista strasno,klip je 400e i ima uske moze se postaviti za 10 minuta,a ljudi su i sajle stvaljali,mada nije to tesko toliko.
Jeste jeste c4 je moj
Nisam nikad video takav parač u radu. Danas sam se malo vozikao po ataru i video sam jedan takav parač iz Ade (Agromerkur - čini mi se, žuto-zeleni), ali je ovaj imao pozadi i dodatni veliki točak sa sedištem i upravljačem za pratioca. Na žalost video sam ga kad je ulazio u selo, da je izlazio pratio bih ga do njive baš da vidim kako radi.
Ja imam Huđikov šestoredni i jednom reči ko nije radio sa ovakvim špartačima nezna koliko je dobar i pouzdan, radio sam i povrće na 50 cm. i redovne ratarske kulture a uzeo sam ga u fulu i više od toga tako da mali prednjitočkovi imam dva kompleta jedne gumene i jedne metalne sa gumenim radim kada postavim sedište za upravljanje za mali usev i kada se polako tera i metalne koje stavljam drugo špartanje tako da mi niko ne sedi nazad a sami točkovi održavaju stabilnost i pravac špartača. I jedna veoma bitna stvar kod ovoga špartača a nepodcenjujući ostale ovakvog tipa je samo podešavanje zazora- lufta u baterijama kod Huđika je rešeno na konus i vek trajanja ovakvog rešenja je dug odk kod ostalih imaju čaure i potrebno ih je menjati kada dobiju zazor, dok kod Huđika ovo se rešava za desetak minuta na licu mesta samo dotezanjem što je i bio jedan od presudnih činilaca što sam se odlučio baš za njega i evo tri -četiri godine radi besprekorno.
Mi nismo isto bili videli kako radi,nit smo redovno znali kako izgleda samo smo culi da je dobar,sto cena nagovestava od pocetka,a trave ima i telefonom narucili i uvece nam stigo ujutro zakacili i gas
Nemas potreba za dodatnim upravljenjem moze se naruciti jos dva tocka tj.diska msl da su 450e tanki su fixni i oni ti drze pravac-ali kao to se uzima na 6 redi za 4 po ravnom terenu je dovoljno ovako,a placen je 1700+pdv.
Kod nas u mom kraju to retko ko radi,ako neko bas zeli uzme pa folijarno,ili ima neki stariji spartac sa kutijama al to je tesko videti.
Uglavnom se unese pre setve azotno djubrivo i to je to.