Kultivatori (špartači)

Gde ce iz Cortanovaca vuci spartac u Padinu na biksnovanje :haha:
Sto se tice spartanja sa ovim S oprugama pitanje je dal zatvara vlagu ili otvara! Ajd jos kad nakon spartamja padne 20l kise, al se desi da ne padne 20 dana nista. Meni to vise deluje kao otvoreno i da lapi.

Dragane, ne diraj bozanske S opruge na spartacu. Vidis da je to revolucija u spartanju a ti tako o njihovom ucinku :)

Šta im fali?Namontiraju se samooštreće pačije nogice, podesi dubina i samo gas bez problema.Kada se radi sa tupim nogicama moraš da ga skrljaš dublje da bi išao u zemlju jer u suprotnom samo grebe od gore i ne radi ništa, to je sva mudrost kod špartača sa S oprugama.

Gde ce iz Cortanovaca vuci spartac u Padinu na biksnovanje :haha:
Sto se tice spartanja sa ovim S oprugama pitanje je dal zatvara vlagu ili otvara! Ajd jos kad nakon spartamja padne 20l kise, al se desi da ne padne 20 dana nista. Meni to vise deluje kao otvoreno i da lapi.
Sto,ja sam prosle godine delove baterija koji se biksnuju i one krive sipke za petoredni stavio u gepek(opel corsa a jos imam i plin) i odneo, a pre par dana smo odneli u punta.

Dragane, ne diraj bozanske S opruge na spartacu. Vidis da je to revolucija u spartanju a ti tako o njihovom ucinku :)
Medju prvima sam presao na S opruge mnogo lakse se radi, samo pici i ne okreci se sine 😁 Gledam da oprskam maksimalno i molim boga da se o'kisa da me o'nemoguci da ulazim u spartanje 😁
Ima kod nas koji jos zagrcu sa "krmacama" a ima i onih modernijih 😂 sa "leptirima" uff lepo modro iza njih!

Radovi u toku, sirimo na 6r. Biksnovanje svake baterije, farbanje, i prepravka na S opruge.
09306c1645f8a6c26dfd6b653d44dfc2.jpg
fefe35a98b7b8851681fe8a80d229ccc.jpg

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Evo od ovog mogu 2 sestoredna da se naprave, i jedan od cetiri.
5da05cc8e06b0b1312576108e0298070.jpg
a7768a9b4c49898b368f252267136725.jpg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Nisi se falio da si pazario
Pa nesto nemam naviku da se hvalim za bilo koju masinu ovde na forumu (ne kazem da oni koji to rade ne treba, dosta korisnih sugestija ljudi upute) imao sam cetvorednu koju sam dobro prodao I dodao 200evra I kupio remontovanu sestorednu iz Metal Padina. Da nisi mozda ti prodavao svoju cetvorednu, bila je jedna u Indjiji na prodaju na kupujemprodajem.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh