Kultivatori (špartači)

Ako bi neko kupio OLT četvororedni špartač, ja bih prodao! :)
Cena sitnica 120 evropskih.

Mislis moze odma da radi iki moze da se ulaze u njega jos dosta ?
Novi su mi skupi dosta, a masina koja bas jednu godinu radi. Ne sejem ardale pa da soartac bide masina protiv korova.

Наравно да може наоштри Ил покуј мотике подмажи и гас,води рачуна да није нека батерија крива итд то што има луфта јбг решићеш после пар год нек прво заради нешто😂

Vidi za mohe potrebe kad pokuje kovac odradi sezonu lagano i iduce samo malo darnem brusilicom. Ovaj je na ekonomiji za dan radio kao kod mene za celu sezonu.

Ovaj Vogel sto ga je Radoslav testirao je 4500+pdv
A Sakalak fiksni 4300 sa depozitorima tj 5700 sklopivi sa depozitorima
Ogromna je razlika u ceni u korist Turčina.

Mislim da je svaka godina drugacija i naravno da se desi da nema nikakve razlike da li smo spartali pa cak i prihranili.
Ali sam ubedjen da spartanje (a i prihrana tada) na visegodisnjem proseku donosi profit.

Mislim da je svaka godina drugacija i naravno da se desi da nema nikakve razlike da li smo spartali pa cak i prihranili.
Ali sam ubedjen da spartanje (a i prihrana tada) na visegodisnjem proseku donosi profit.
Skeptican sam o profitu. Zato sam i kupio niakobudzetni spartac 6r, pa proteracu ako imam vremena ako ne nikom nista.

Skeptican sam o profitu. Zato sam i kupio niakobudzetni spartac 6r, pa proteracu ako imam vremena ako ne nikom nista.
Treba uvek probati na svojoj njivi i uveriti se.
Trebali bi raditi oglede, bar u špartanju nije tesko ostaviti kontolu.
1.Ošpartano+prihrana
2.Samo spartanje
3.Kontrola bez icega

Da 10-15 ljudi na forumu uradi nesto slicno brze bi svi dolazili do pameti ☹️

Ili više verujete semenskim kućama i prodavcima djubriva itd.....?

Nazad
Vrh