S obzirom na tezinu i kvalitet izrade moze on da podriva i ovako.A ram mozes za podrivac da iskoristis
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
S obzirom na tezinu i kvalitet izrade moze on da podriva i ovako.A ram mozes za podrivac da iskoristis
Nisam prodavao.Trebaju mi obe.Moja za soju 6x50cm a ova sto sam uzeo za kuruzePa nesto nemam naviku da se hvalim za bilo koju masinu ovde na forumu (ne kazem da oni koji to rade ne treba, dosta korisnih sugestija ljudi upute) imao sam cetvorednu koju sam dobro prodao I dodao 200evra I kupio remontovanu sestorednu iz Metal Padina. Da nisi mozda ti prodavao svoju cetvorednu, bila je jedna u Indjiji na prodaju na kupujemprodajem.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Odakle si doterao tu diskosnu? Koje godiste I koliko para? Moze na pp.Nisam prodavao.Trebaju mi obe.Moja za soju 6x50cm a ova sto sam uzeo za kuruze
Milos iz Asanje je tajkun a ne jaTajkun.
Koliko ti godina ima spartac i koliko otprilike je odradio Kj. Pitam to zbog procene kvaliteta.Ne u tocku, na bateriji na ona dva mesta gde ima mazalica. Na te caure mislim ali ako salju te od tocka, sto nebi i ove jel.
Kako ti je drugar zadovoljan sa spartacem.
Imao sam takvog malog na 50cm,ekstra mašina samo su mi ta livena kućišta pucala. Na njivu smo išli uvek sa rezervnim kućištem inače Rajka ga je vukla 2.pun gas. Prodao sam ga davno negde u Sombor ili okolina.
Kad sam ja menjao onda su morale da se razbuse kada se nabiju.Uzimao od njih caureZvao danas Tupanjca u vezi onih caura, imaju, salju 70din kom.