Kultivatori (špartači)

Pravio bih spartac na preklop, poznat je sistem plocevine debljine 12mm, dimenzije 200*200mm, u sredini iseci kvadrat 90*90mm, sad gledam od cega sarke da napravim islo bi na osnovnom delu plocevine koji je fiksan da idu s krajeva dve po 50mm a u sredini baterija koja se dize da ima jednu sarku od 100mm. Debljina osovine sarke da je 18-20mm. Da ne placam strugara, nego ako ima neka cev gotova da se ubaci.
Imaš na sajtu polilasshop cev 25/32mm i klipnjaču 25mm. Može da se kupi i na manju meru od metra. Ja sam naručivao kad sam pravio nove markere za Nodeta. Sad ne znam da li ti je dovoljna cev zidova 3.5mm?

Ja sam za markere sejalice kombinovao osovinu 20mm i cev 25/32mm ali sam stavljao biksne od sejalice.

Poslednja izmena:
Imaš na sajtu polilasshop cev 25/32mm i klipnjaču 25mm. Može da se kupi i na manju meru od metra. Ja sam naručivao kad sam pravio nove markere za Nodeta. Sad ne znam da li ti je dovoljna cev zidova 3.5mm?

Ja sam za markere sejalice kombinovao osovinu 20mm i cev 25/32mm ali sam stavljao biksne od sejalice.

Jel znas jesu im to cene po duznom metru ili na komad neke duzine ?

Koja firma prodaje nove spartace, na foru imt-a, sa hidraulicnim sklapanjem po dve krajnje baterije(osnova 3 baterije, i po dve sa strane da se dizu)?

Sta znam, navikao sam na imt, mozda su drugi i bolji, ali zavrsava mi i ovaj posao,
Imam 6 rednog, sa prebacivanjem krajnjih baterija, na oruk, ali iskreno saobracaj je postao haos, i zato se raspitujem za uzi spartac u osnovi, ni manje ljudi po mestima ni vise kola, a juri i staro i mlado, samo gas

Jel neko probao da tera Tupanjca 6 redova sa IMT 539. Razmišljam se da prodam od sledeće godine moj Tupanjac 4 reda pa da uzmem šestoredni zbog sejačice, al ne znam hoće li ga moći ferdžo terati, a za kineza mi se ne uzimaju uski točkovi samo zbog toga

Da li neko mozda zna neki otpad gde mogu da nadjem tockove za sekciju imt spartaca sa vodjicom, ovi sto sam nabavio su skroz obruseni.
a2346a16f7cdfd4bae4e7ec5d5023d06.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Nazad
Vrh