Šta treba kolegi?Treba mom kolegi, ako moze neki kontakt pa da vas nazovemo da se dogovorimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta treba kolegi?Treba mom kolegi, ako moze neki kontakt pa da vas nazovemo da se dogovorimo.
Nisam baš 100 % siguran, mislim oko 3200 evra+ pdv a špartač 4500 e+pdv. Moram sutra pitati pa ću postaviti u video sa špartanjem, mnogi pitaju, ja se nisam interesovao, ne daju mi komšije da kupim...Tj cena APV me više intetesuje.
Nije nasumice, kupio sam 375 kg An da bacim na 7 ha tog kukuruza posejanog na 15,5 cm i oko 2-2,5 ha kukuruza potučenog ledom. Bačeno je jesenas 3x16 200 kg/kj i u proleće 160-170 kg/kj urea.Da li je tih 40kg nasumice odredjeno ili toliko stvarno bacas? Da li je vec pre toga nesto baceno u prolece?
U tom mom postu bilo je reci o spartanju malog suncokreta.Sta se desava sa samoniklim u redu sto ostane?
Da, znam da je rec o suncokretu, zato sam i pitaoU tom mom postu bilo je reci o spartanju malog suncokreta.
Samonikli koji je u redu ostaje i dalje tu do skidanja dok u soji se trudim da prskanjem unistim samonikli suncokret.