Kultivatori (špartači)

Opa a toliko te čovek ubeđivao onoga dana da kupiš polovan a ti rešio samo nov.

Sad mu se osveti dok je na probi i išpartaj njive bar po 5-6 puta. 😁 E sad neka neko drugi snima da ne bude gledajte kako ne treba da se vozi špartač. 😂😂😂

Ma kakav ponov, kamo sreće da je to moje... Raspitaću se za cene, baciću na one kukuruze što sam zabrljao 40 kg/ha An, nisam nabavio Yaru ili tako nešto.
Da se nije opet Stevica ponovio, odlicna masina. Ove nase duvandzije nabavljaju jaru za njih, mogu da ti vidim ako nisi vec nabavio AN.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da se nije opet Stevica ponovio, odlicna masina. Ove nase duvandzije nabavljaju jaru za njih, mogu da ti vidim ako nisi vec nabavio AN.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ajde baš pitaj gde kupuju, ne treba mi mnogo, za 6 hektara.Stevica je kupio Monosem pre 2 nedelje, ekstra mašina samo to je sve izvan mog trenutnog budžeta i mogućnosti...

Радославе, кол'ко је на том шпартачу широка "сигурна зона", тј. колика је ширина реда (или на колико се обично подешава) који се не обрађује? Је л' ужа него код "класичних" шпартача?

Ne znam odakle da krenem, ne fali mi ni jedna nula, bačeno je predsetveno 160 kg/ jutru urea i ne bih više ni bacao ali sam posejao na 15,5 cm 7 ha pa hoću tu da pojačam. An mogu nabaviti, ima kod nas koliko hoćeš, hteo sam jaru ili neko slično đubrivo.
Što se širine reda tiče kad su ga doterali bilo je 14,5-15,5 cm ali je to isprobano sa autopilotom, ja sam raširio na 18 cm.

Danasnja rabota :)
387f6fbb4efc93831f8f454d7adee76f.jpg
835e4f44f45e49b75a1ee22adcfe3439.jpg

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh