Opa a toliko te čovek ubeđivao onoga dana da kupiš polovan a ti rešio samo nov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakav ponov, kamo sreće da je to moje... Raspitaću se za cene, baciću na one kukuruze što sam zabrljao 40 kg/ha An, nisam nabavio Yaru ili tako nešto.Cestitam na ponovu, sta planiras od djubriva u APV? Koliko kosta klot spartac a koliko sa apv?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ekstra je stvar, posebno ovaj Apv, možeš ga za 15 minuta prebaciti na sejalicu ili gde već treba. Na žalost, nisam u mogućnosti da kupim...Fali mu još mlazni pogon.
Nisam kupio, gledaćete za ovaj vikend video pa će sve biti jasno. Uglavnom, nekad se i isplati kukanje...Opa a toliko te čovek ubeđivao onoga dana da kupiš polovan a ti rešio samo nov.
Da se nije opet Stevica ponovio, odlicna masina. Ove nase duvandzije nabavljaju jaru za njih, mogu da ti vidim ako nisi vec nabavio AN.Ma kakav ponov, kamo sreće da je to moje... Raspitaću se za cene, baciću na one kukuruze što sam zabrljao 40 kg/ha An, nisam nabavio Yaru ili tako nešto.
Ajde baš pitaj gde kupuju, ne treba mi mnogo, za 6 hektara.Stevica je kupio Monosem pre 2 nedelje, ekstra mašina samo to je sve izvan mog trenutnog budžeta i mogućnosti...Da se nije opet Stevica ponovio, odlicna masina. Ove nase duvandzije nabavljaju jaru za njih, mogu da ti vidim ako nisi vec nabavio AN.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ako nađem nekog da snima i ako kiša dozvoli pa kukuruz ne preraste...Sad mu se osveti dok je na probi i išpartaj njive bar po 5-6 puta. E sad neka neko drugi snima da ne bude gledajte kako ne treba da se vozi špartač.
Ostalo je meni an-a ruskogMa kakav ponov, kamo sreće da je to moje... Raspitaću se za cene, baciću na one kukuruze što sam zabrljao 40 kg/ha An, nisam nabavio Yaru ili tako nešto.
Da ti ne fali jedna 0Ma kakav ponov, kamo sreće da je to moje... Raspitaću se za cene, baciću na one kukuruze što sam zabrljao 40 kg/ha An, nisam nabavio Yaru ili tako nešto.
Jel ovo od rau spartaca?
Ne znam, prvi put se srećem sa ovim, videćemo kako će proći kod mene...Jel ima neki slican uredjaj tom APV-u a da je isto pneumatski ?.