Kukuruzni adapter za kombajn

Tako mi je rekao njihov distributer kada sam se raspitivao. Na Cornadu se svaki red može posebno isključiti kao recimo na Fantiniju
 
Pozz ljudi,imam par pitanja za poznavaoce.Naime jos uvek sam u potrazi za hederom za kukuruz.Danas gledao u Doljevcu fantini i oros 4 reda.Adapteri su bez roto secki znaci klot.Mehanicki su sroz ok oba adaptera.Sta je bolje uzeti od ta 2 ?Ili kao 3 opcija Zmaj novi tip adaptera dosta mi se svidio fino skockan heder,lagan ima tarup umesto secki,probali jednom rukom pokreces ceo heder.Cale vise navija za Zmaja.Nisam pametan.Svaka pomoc je dobrodosla.
 
Ako hoćeš da budeš miran i zaboraviš na šarafanje uzmi jedan od dva prvo pomenuta.Ako hoćeš da se patiš i uvek držiš glavu u torbi uzmi Zmaja, nećeš pogrešiti.
 
Nije nov, polovan je kupljen. 6r je, sklapajuci. Za sad zadovoljan, imao samo jedan manji kvar, jedan lezaj otisao na lancaniku privodnih lanaca. Lepo secka stabljiku, idem 6-7km/h. Terao sam i 8 i radi dobro, ali to mi je jurcanje onda. Zakacen je za New Holland TC 5070.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
 
Koliko sam skontao HSA sada nov nema sklopivi. Kod nas idu neke dobre subvencije, pomoć Mađarske vlade, ali adapteri su toliko skupi da se ni uz velike subvencije ne mogu kupiti.
Mislim 50 hiljada eura za jedan prosječan adapter mi je van svake pameti
 
Pa sad je politika da mogu napredovati u svakoj opstini 5 ljudi koji rade nakradenim kapitalom i 700-1000 kj
 
Nazad
Vrh