nikola indjija
Član
Kod mene u ulici ima 5-6 clasova i svi imaju conspid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čovek koji nikad nije imao kombajn savetuje čoveka koji godinama ima kombajn sta da kupiTako je moj brat iz Macve pricao.Samo zmaj,zmaj.Ja mu kazem pre par godina kupi nekog claasa.Kaze on ti rasipaju puno.
Sad kada je kupio dominatora 98 procvetao.Kaze ide ko po asvaltu kroz njivu
Ja imam conspeed-a 6 redi, polovnog sam ga uzeo. Trazio sam Capela ili Dominonia ali nisam nasao koji mi odgovara, cak sam bio resio novog Capela da uzmem i naleteo sam na ovaj dobar adapter a i platio sam ga tada dobro jos je bio na 75cm brazde. Nemam iskustva sa drugim adapterima sem zmajevog, ono sto mogu da kazem da Mega 204 ne moze da zadovolji ovaj adapter. Koliko god da idem svaka stabljika je uvucena nema da je gura napred,kakvi god da su sastavi bice isterupirano sve nema da se provuce, dovoljno je reci da posle mene ljudi oru sa niskim i imt 755 756 plugovima i zaoravaju kurvozinu bez problema.U odnosu na te, kako radi conspeed? Niko da odgovori.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Mos se smejati posle par godina kupio onog sto "prosipa"dominatoraČovek koji nikad nije imao kombajn savetuje čoveka koji godinama ima kombajn sta da kupi
Kazem ja... porede dominatora za kojeg misle da je tenk kad sednu iz z142 a dominator bio kombajn kad i zmaj. I uvek porede z142 a malo njih je selo u 191 ili 171.... Ali svako ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati!Maticu to poredjenje najcesce koriste vlasnici clasa... porede dominatora ili megu... sa z 142 po ucinku
Vlasnici zmaja uglavnom porede sa claasem po rasturu...
Opet mesate babe i zabe... Poredis Megu i z 142 Kao da poredi megu 204 i lexiona 650