Zigler (dbf)isto uzeti u uzi izbor. Danas video jedan star 6 godina domacin prezadovoljan nosi ga sa Fendom a na njemu nema vidljivih tragova habanja. Najbrze sto je is so sa njim u vrsidbi bilo je 13 km/h sto Capelom nemozes ni u snu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam gledao iz kabine capela sa 12km ali to je sviranje ku..u, ko brisač, malo je to prebrzo za praćenje a i tarupiranje nikakvo, stiže on to da provuče ali nije to posao.Zigler (dbf)isto uzeti u uzi izbor. Danas video jedan star 6 godina domacin prezadovoljan nosi ga sa Fendom a na njemu nema vidljivih tragova habanja. Najbrze sto je is so sa njim u vrsidbi bilo je 13 km/h sto Capelom nemozes ni u snu.
Tačno, zato sam i napisao ono gore. Ne stavlja se 300ks na kombajn koji nosi 4,5m heder i koji ima bunker od 5000 litara i malu propusnu moć. Ubedljivo najlakše mi se krune DKC hibridi, bar po mom iskustvu.Nije sve ni u motoru samo. Igra dosta ulogu i br.slamotresa,broj sina na bubnju,da li ima pred bubanj ili ne itd.
Sve zavisi od ugla kacenja. Ovaj moj adapter je bii na Case-u i tamo je radio fenomenalno,ja posle toga radio sa dominatorom 96 i tu je moglo dosta nisko da se uradi,e sad na megi je isto kacenje na i na 96 ali su vece prednje gume i onda se menja ugao i ne mogu da uradim tako niskoMilovane koliko bude visina capova kad spustis adapter do zemlje da brijas