nikola ilic
Član
Mali je bunker za 6 redi,na to se misli prvo kada se pazari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jbg moj bunker na zelenku je 4800l, znaci 5 redi mu je previse, po toj logici...zato ide traktor za kombajnom i kipujes u hodu i tih problema nemas, na takvim njivama...Mali je bunker za 6 redi,na to se misli prvo kada se pazari.
Uuuu taj mi ne treba. Nov kombajn pa ima sto maligana... Te neće da otvori lulu, te neće da kipuje, te neće da spusti adapter... fala bato, jašim ja mog MF-a jos koju godinu pa onda zamena. Sada ima oko 4500 radnih sati.Pa kupi pretovarnu prikolicu pa radi sa njom pratnju kada ti na njivu salju kamione...sta da ti kazem drugo...Vama da covek moze da kupi i Leksiona 7900 sa 18000l bunkerom vi bi mu nasli manu jer je nedovoljno velik isti pa ne moze da izdaje sa prikladnim adapterom...
Sa 5 redi ćeš moći da obiđeš krug do 500m dužine i ne moraš ubacivati 3 klip za dizanje.jbg moj bunker na zelenku je 4800l, znaci 5 redi mu je previse, po toj logici...zato ide traktor za kombajnom i kipujes u hodu i tih problema nemas, na takvim njivama...
Nema potrebe za takvim tonom. To sto nisam imao cestit kombajn, ne znaci da sa istim nisam radio, kao ispomoc, a i terao sam te cestite kombajne kada je bilo potrebe urpavo sa vecim adapterima. Dovijali smo se na takvim njivama na sto nacina....Galicije polako, tek ti je dopao šaka čestit kombajn, kada se ispraksaš kroz par godina po lepim i suvim pa po kišnim i blatnjavim jesenjim uslovima, javi nas se, čisto da nas podsetiš kako se rade neke stvari.
Ja sam mislio da mu pravim nadogradnju do 6000l jer imam njiva duzih od 600m a tu nema sanse da izadje u jednom krugu (prvom, ako budu i kod komsija isto kukuruzi). Problem je sto se mora izdizati transporter za nekih 30cm, a ne samo limovi, a to je poprilican posao pa sam odustao od toga bar za sada...Sa 5 redi ćeš moći da obiđeš krug do 500m dužine i ne moraš ubacivati 3 klip za dizanje.