Nisam imao većuSto mu zakaci tako malu prikolicu ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam imao većuSto mu zakaci tako malu prikolicu ?![]()
@MBranko- Ja sam uvek tretirao seme furadanom. I bilo je dobro. Ako sad daju gratis tretiranje Ponchom onda i nije tako loše, dobro njima a dobro i nama. Baš jutros je Alivojvodić pričao za cenu Limagrain kukuruza na B92.
Kako si zadovoljan sa As 160 ja sam ga sejao jedne godine i bio je dobar stoka ga je jako rado jela samo sto mi se nije svidelo to je mali jadan klip.Planiram da posejem AS 160, KWS Mikado i LG Helen. Biće to praktično moj interni ogled. Koja firma tu prodje, čeka je svetla budućnost.![]()
E baš mi drago što imaš takovog komšiju, ..... E kad bi ja imao takog komšiju nego sve neki jebivetri kojima uvek nešto treba...... Vreća Lg Helena je uzeta po ceni od 4500rsdZarko Zoki je komsija koi ne zeli komsi da crkne krava, covek koi prati literaturu i svakom kaze st misli, i pravo je bogatstvo imati takvog komsiju. Kolko je kostala vreca LG helena.