Zoran Kostović
Član
Ubuduće pazite.
Koje inokulante ste koristili?

Koje inokulante ste koristili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora da je krivo pivo, sklizla mu noga s kvacila.![]()
Koristio sam Pioner inokulante, e sad da li je imalo jos neku tacnu oznaku to se ne secam...
Dobro ga nahranite i nema brige za rod.Meni ostalo jos vrlo malo silaze, izdrzace do kraja meseca nadam se i malo se samo ukvarilo sa strane ali za svega par kolica. Posto su do sada silirani hibridi koji su za berbu, planiram da na prolece da posejem neki hibrid koji je samo za silazu. Razmisljao sam o AS-ovom hibridu, listao sam par prethodnih stranica i vidim da se vecini lepo pokazao, jel ima neko zamerku na njega da znam cemu da se nadam ??
hahah moja slikaIsta prica i kod mene. Silo jama betonirana, donj strana beton pa slama, sa strane beton i preko silaze najlon. Jedino kvarenje silaze je izmedju najlona i silaze uz sam zid zbog vazduha jer najlon nikako ne moze potpuno prici betonu. Inace koristio sam isto Pioneer inokulante u prahu, kao na slici samo ne u toj kolicini. P.S. slika je sa foruma, pozajmljena.
Koji samohodni silo kombajn je u pitanju?Kod mene, bar se nadam, ima silaže do sredine marta, videćemo.Rađena je pola mikado pola zp677 i iako nema nešto hleba, najbolji je kvalitet u poslednjih par godina, a sve zato što je rađeno samohodnim silo kombajnom, a ne sipovim jednorednim koji je bio prikačen na rakovicu,a i ozbiljnije se gazila.
Kao i mnog ovde zanima me za koji hibrid se opredeliti : as, mikado zp735, nešto četvrto, peto...Mogli bismo i neku anketu da organizujemo ako moderatori misle da ima smisla.