Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li se ostri kontra noz na silo kombajnu i kako.Pozz
KOja je cena usluznog punjenja kod vas a i cena polovne masine nebi bila na odmet.........Skupo, to je za neke specijalne potrebe.
U NL mnogo takve silaže kupe za davanje konjima, gde treba da je 10000 posto zdravo i troši se malo.
A za kobasice je cena pala, pa mislim da bi polovna bila već prihvatljiva i za tebe, pogotovo ako bi joj se našlo još malo uslužnog posla da se brže podmiri trošak nabave.
Gledam po polju sve puno ambrozije među kuruzom, skoro visinom su isti. I to će ljudi silirat. Jel to stvara neki problem za probavu prezivacima, ta ambrozija ako se silira?
Kombajn nije moj, zadnjih 5 godina kolko mi radi nikada nije imao problem da zaglavljuje ili namotava travu.@ivann kako ide pottinger ima li problema sa travom? namotajel ova serija na donji bubanj? bas nesto razmisljam da prodam mengele i kupim pottinger opet ali ovako noviji k ok ili gt seriju
Navar iarnaturu 5mm na spiralu i neće više namotavati,tako sam ja rešio pre par godina i mogu da radim i po kiši