Šandore, bio bi lepši plod, ali nije vredno truda, jer trgovcima je pre svega važna što niža cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šandor je napisao(la):Po pitanju herbicida .......... Da li bi bio lepši plod bez upotreba herbicida ?
Branko je napisao(la):Zapažanja su ti dobra, ali pretera sa onim pet tona klipa na jutru...
A to za "posebnu tehnologiju" sušenja nije baš tako komplikovano. Ja moj sušim u sušari kao i običan kukuruz, pa nema problema sa kokičavošću.
I još nešto: ZP prodaju kokičar kod njih u maloprodaji. Zar veruješ da oni sve rade bez herbicida?
KishRobert je napisao(la):branko moracu ove zime doci do tebe da ti uzmem 1 dzak tog konzumnog kokicara kojeg toliko hvalis!
da mu ja dam konacan sud!
Burgonom mozes da ga oberes! Ja sam tako brao.Lero je napisao(la):pozdrav svima,ja sam moma iz negotina, muci me kako da oberem kokicar, imam posejano 3h americkog kokicara, kod mene u kraju niko nezna da nasteluje berac,ili ostaje previse komuse ili ga kruni, koji je najbolji berac za branje kokicara.