MOMOSARIC
Član
Jbg , jednostavno rjesenje je bilo da smo pomijesali 2 priblizna hibrida ,al ko bi ocek8vao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jučer primetio da na njivi koja ima dobar potencijal držanja vlage, i kukuruz nije podgoreo nimalo, ima jako puno biljaka koje guraju metlicu, a nema klipa uopće..negdi svaka treća ,četvrta biljka (DKC 5182), o čemu se radi...?Evo jedna slika od juče u podnu, to mi je neka najkasnija setva negde u maju, BC alibi, preživeo muke tantalove, na crnoj smonici, pod nagibom, izložen suncu celi dan, ne očekujem ništa od njega, nije izgoreo jer je mlad, ali ne očekujem da će da sačeka kišu, mislim da će biti sve jalovo, sada metliči. Imao je 20mm kiše u julu i 4mm pre par dana, u junu 0 mm i u maju 30mm,to je sve što je palo kod nas.
![]()
Verovatno će da potera klipove kasnije, kukuruz se poremetio totalno video sam to i kod mene.jučer primetio da na njivi koja ima dobar potencijal držanja vlage, i kukuruz nije podgoreo nimalo, ima jako puno biljaka koje guraju metlicu, a nema klipa uopće..negdi svaka treća ,četvrta biljka (DKC 5182), o čemu se radi...?
Seme iz kotarke ili hibrid za kotarku?? Kotobanja-kotarka.![]()
Kotobanjac![]()
Takoga krstio nas Radoslav Krcedinski hibrid kotobanjacSeme iz kotarke ili hibrid za kotarku?? Kotobanja-kotarka.
Kod nas isto kasnije sjetva zelen i dobar Al kad otvori susku, oplodnja nije dobra u odnosu na prvu sjetvuA kakva je oplodnja, i kod mene je na izgled takav ali oplodnja nula samo po par zrna na klipu
Jel se kashmir losiie ili bolje oplodio, pardon vidim da si prije odgovorio nisam par dana čitao ovu temu. Neka moderator obrise ovu porukuIsti dan setva, sve u krugu od 500m kws kasmir i dkc 5092 razlika velika u oplodnji, nisam slikao kasmir ovo je dkc 5092
Kako zrno bude loše oplođeno?Nikakva boleština samo loše oplodjeno zrno.