Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako se koristi ciram?Samo kukuruz da se zaprasi ciramom i gotovo. Uvek mi pravile stetu, ove godine cak i ne slecu u njivu. Svako zrno je na mestu.
Ima, ja ga koristim u vocuJel ima taj Ciram u slobodnoj prodaji?
Umesa se prvo u toploj vodi, jer se solidno tesko rastvara. Ide 1 kg na 100 kg semena.kako se koristi ciram?
Mnogo je to,kg na 300kg semenaUmesa se prvo u toploj vodi, jer se solidno tesko rastvara. Ide 1 kg na 100 kg semena.
Zeza ga medeya, tj izoksaflutol a u medeyi nema protektant...Da li jos neko od kolega ima problema ove godine sa DKC 5068, kod mene je nikao perfektno i od onda samo problemi, ima ga od 3 do 8 listova, a nicanje je bilo jednako i lepo. Da je do hemije onda bi mi sve njive bile oštećene posto je svugde bila ista agrotehnika, prskan je na crno sa medeyom i terbisom, jeste bilo vlazno i hladno ali opet ostale njive su mi uredu…. Da li je moguce da ga zeza hemija iz soje od prosle godine, prskali smo max51 i kasnije korum a godina je bila sušna?