milan11
Član
Pisao je Matic pre neki dan o istom problemu samo je bio u pitanju P9911.Kolege jel imao neko ovakav slucaj sa kukuruzom? U pitanju je sorta kws
Hoce li se oporaviti ili ne?
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisao je Matic pre neki dan o istom problemu samo je bio u pitanju P9911.Kolege jel imao neko ovakav slucaj sa kukuruzom? U pitanju je sorta kws
Hoce li se oporaviti ili ne?
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje do trecegJel to do treceg lista,ili moze malo da se okasni ako ne moze da se udje u njivu?
Jel ga oduvek sejes na taj razmak? I ja ga sejem jer je flex ali na 19.6.Juče uspeo da posejem 2 ha kukuruza.DKC 5182 posejan na 22,8 cm.
Ja mislim da je zbog vradžbina koje je bacila Nada iz sela DvorišteЈуче сам видео 2 њиве и овде са албино кукурузом,а помињу неки и сунцокрет такав.Наводно је због macha.
Bolje da sačekaš neki dan ako imaš vremena.Gotovo i kod nas, sad treba udarat korove, sutra total
Ne razumijem, šta moram čekati?? Sijano je prije 4 dana, ako na to mislišBolje da sačekaš neki dan ako imaš vremena.
Imace 5 do tadKukuruz je drugi list trenutno, da li prskati adengo sada pred kisu ili cekati sledecu subotu. Da ne preraste do tad?