milan11
Član
U mom slucaju ja sam kriv, gledao sam kolonu u tablici za 18 rupa na ploci a nove ploce su mi sa 24 rupe. Primetio sam posle 2 hektara da mi mnogo semena odlazi pa sam proverio i utvrdio u cemu je problem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozzПрилично се зазеленило. Планирам да прскам што пре па после још једном.
Пионир 9911 и 0217, не знам који је који.![]()
![]()
AdengoNisamstigao da prskam totalom. Čimo mogu da uništim korove dok je kukuruz mali? Kasnije ću hirošimu.
nama je jedna iz savetodavne na predavanju uvek govorila zna se gde se seju koji hibridi i u kojim delovima zemlje.zadnji slajd je uvek stajalo = pionir i dekalb su prvi izbor tamo gde ima padalina.tak da druze ne treba pratit evidenciju gde je koliko palo kise dovoljno da se procita ovde ko je sta sejao od hibrida i koja semenska kuca i zna se kakve uvete proizvodnje i kise imajuI posle se kuka susa udarila nema nista. Ja kad bi ovako posejao tesko da bi bilo da napuni dzakove od semena koliko je posejano![]()
On deluje i preko lista? Imam trave i od 30cm visine na oranom strništuAdengo![]()
Ima svakakve, ne znam baš vrste ali najviše ima što liči na klasičnu travu za dvorište ali je porasla prilično, pretpostavljam da je uskolisna. Ima i širokolisnih ali ove ima dosta verovatno jer nije bilo nešto duboko oranje na nekim parcelama gde je bila suvlja zemlja jesenas.Sta ti je trava ? U nasem slengu to bi trebalo da je uskolisni korov?
Aha ja sam razumeo da si hteo zemljisno da radis ali da ti je sad problem jer je izasao kukuruz. Ja sam iz tog razloga uzeo adengo za neke parcele a to sto je vec izaslo pogotovo to veliko adengo msm da nece ni dirnuti.. Sta znam, ne moras mnogo cekati za Hirosimu u tom slucaju..On deluje i preko lista? Imam trave i od 30cm visine na oranom strništu![]()
Jel to do treceg lista,ili moze malo da se okasni ako ne moze da se udje u njivu?logan i maton