Ništa ja tu ne bih čekao....Kukuruz je drugi list trenutno, da li prskati adengo sada pred kisu ili cekati sledecu subotu. Da ne preraste do tad?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa ja tu ne bih čekao....Kukuruz je drugi list trenutno, da li prskati adengo sada pred kisu ili cekati sledecu subotu. Da ne preraste do tad?
Ako moze u njivu..samo vatra,nema sta cekatiKukuruz je drugi list trenutno, da li prskati adengo sada pred kisu ili cekati sledecu subotu. Da ne preraste do tad?
Jesi to mešao ciram fungicid u prahu?Moram izneti utiske o repelentima izvikani BASF podbacio a AGROCIRAM ne pipnut .U istoj njivi jedno pored drugog ,tako da od ponedeljka presejavanje nista od krpljenja oko 60% fali.
Posto je ovaj forum u skladu sa zakonom nisam smeo da napisem protiv koga koristim repelent.Ali onako okolo da napisem crno pa leti.Imam dve njive bas kriticne i oni me urnisu ali zakon ih stitiAgrociram fungicid kao repelent koristis protiv cega ?.
Protiv krokodila
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока