Ovo je dkc. Ne znam sta mu je. Mucila ga pokorica, nije nikao jedanako ako je to razlog.Meni je Kašmir ovakav, da ne kazem kilav..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je dkc. Ne znam sta mu je. Mucila ga pokorica, nije nikao jedanako ako je to razlog.Meni je Kašmir ovakav, da ne kazem kilav..
Sećam se da je 2013. bilo masovno zaperaka na sve strane...Na kraju nije bio bas rod za pohvalu,doduše tome je i suša te godine dosta doprinela...Znaci da je pun snage i da obecava, mada je sve to jos daleko.
Da ali do 30. Isto tako voli hladne noci kad pricamo o ljubavi .Neverovatno kako je za par dana napredovao. Voli toplo vreme i to je.
i sta sad sejemo ?Ja samo pioneer i kws,dkc je izbacen pre par godina iz proizvodnje kod mene
Tu je odmah kanal doleMnogo dobra zemlja je kod tebe paracinac , cini se . Jel to rijecna dolina ?
9911 je redovan svake godine,od prosle godine mu se pridruzio i 0164... Od Kws-a Kashmir i Donjuani sta sad sejemo ?