Sapatnik
Član
Сирак, сирак, сирак...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сирак, сирак, сирак...![]()
Hvala. Budem pratio temu.Ручни рад, правио покојни отац. Ако се не пази, за исећи вене по ногама нема боље. Али зато ради. Ставићу слике у тему мотокултиватори.
Imam i ja ove godine biljke sa 2 zaperka na ekstra zemlji i tu ekstra napreduje. Medjutim (i to ne zbog zaperaka) ako uprzi 7. I pocetak, 8. Mj bez kise tu bude slab prinos jednostavno izgori kukuruz u tim dolacama.... A tu di je traljavo na brijegovima tu bude prinosa solidnog s obzirom na kvalitet zemlje. E sad kad bi godina sluzila top u tim dolacama ladno 16 17 tona ide. Medjutim vec smo 4 godine a ovo bi bila 5. Da ne prebacimo 7do10 tona po ha....Što se tih zaperaka tiče kakva su vam iskustva? Imam na nekim njivama nenormalno ,pogotovo gde je repica predusev.
Ako je Dekalb u pitanju, nista strano!Što se tih zaperaka tiče kakva su vam iskustva? Imam na nekim njivama nenormalno ,pogotovo gde je repica predusev.