Paracinac88
Član
Aha stari hibrid,prosle godine ga sejao jedan drug i svideo mi se.. naravno on ga navodnjavao ali svidja mi se kakvo zrno imato.je stari hibrid zar ne ?
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aha stari hibrid,prosle godine ga sejao jedan drug i svideo mi se.. naravno on ga navodnjavao ali svidja mi se kakvo zrno imato.je stari hibrid zar ne ?
Kako navodnjavaju tamo kod tebe, tifonima ?Aha stari hibrid,prosle godine ga sejao jedan drug i svideo mi se.. naravno on ga navodnjavao ali svidja mi se kakvo zrno ima
Ne bre kap po kap ili rasprskivaci,topoviKako navodnjavaju tamo kod tebe, tifonima ?
Kap po kap svaki drugi red ?Ne bre kap po kap ili rasprskivaci,topovi
Немој, да се каје, ја сам једне године тако пресејао, после јаког леда кукурузе који су, били у, 6-7 листу. Остале су само, патрљци као опушци од кукуруза и ја пресејем, а колега до мене не каже биће то добро. И био је у праву, њему, се у 90% опоравио кукуруз и дао добар род. Док сам ја лауфовао са тим пресејаним кукурузом јер га је напала совица и сва могућа жгадија.ja sto sam presejao jedan deo kukuruza u Sotinu zbog jakog leda i ostao bez listova a i stabljika dobila.taj presejani sad izgleda bolje i vece od ovog redovno sejanog mesec dana pre a ostavio kontrolu neka 3j da uporedim.u savetovanju s jednim forumasem na njegov savet ja ostavio vecinu a hteo da presejem sve sto je dobilo jak led.sad se kajem sto sve nisam presejao
Onaj gde si ga zeznuo pa gusto posejao tu rokajKap po kap svaki drugi red ?
Ja razmisljam da probam na 50 ari iza kuce![]()
Pa to je to ali ne mogu celu povrsinu, mogu 50ak ari..Onaj gde si ga zeznuo pa gusto posejao tu rokaj
Ja sam kopao dinje, kad sam došao kući dobro me kere nisu pokidale koliko sam pocrnio. Zamenile me za nekog migranta.Juče špartali kukuruz i gledam po ataru, većina je već počela da uvrće listove na ovoj žestini, a tek 3 dana prži. Kako će izgledati u julu i avgustu?
Najbolje sto kasniji ako se zaliva, od pionira onaj 15nesto, ili kad bi kws imao jos kermesa, taj je bio babarogaDa li ko ima bilo kakav sistem za zalivanje je bolje sejati hibride FAO 600 ili može bilo koji? Po katalozima svih kuća najveće prinose daju baš ti hibridi. Kakvo je vaše mišljenje u vezi toga?
Nije razvio koren dublje.Juče špartali kukuruz i gledam po ataru, većina je već počela da uvrće listove na ovoj žestini, a tek 3 dana prži. Kako će izgledati u julu i avgustu?
I na tarabi je pisalo "ona stvar"!Opet (2 godina zaredom) najbolje izgledaju kukuruzi koji su (jako) rano posejani, to su ljudi koji su sejali jer imaju mnogo, ili su u radnom odnosu.
Kacili su slike na dobru zemlju, svi su ih ismevali, sad su im kukuruzi najveci.
Pratim i dalje situaciju, ali zakljucak se namece
Slika od sledece godine ?eh sad da vrijeme jos posluzi do kraja…
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da , ali generalno nema tu nekih pravila, bitna je kisa koja dođe u neophodnom trenutku . 2014. su ljudi sejali kukuruz u ovo vreme kad je se povukla voda pa je bilo kukuruza te godine.......Kakva crna agrotehnika , kisa kad treba to je nosilac prinosa, sve ostalo je teorija...Opet (2 godina zaredom) najbolje izgledaju kukuruzi koji su (jako) rano posejani, to su ljudi koji su sejali jer imaju mnogo, ili su u radnom odnosu.
Kacili su slike na dobru zemlju, svi su ih ismevali, sad su im kukuruzi najveci.
Pratim i dalje situaciju, ali zakljucak se namece
Ako agrotehnika nije bitna, izostavi setvu baš da vidimo šta će da rodi i sa kišom i bez nje.Da , ali generalno nema tu nekih pravila, bitna je kisa koja dođe u neophodnom trenutku . 2014. su ljudi sejali kukuruz u ovo vreme kad je se povukla voda pa je bilo kukuruza te godine.......Kakva crna agrotehnika , kisa kad treba to je nosilac prinosa, sve ostalo je teorija...