sale ratar
Član
Bitno je da je jednak a ima kade da naraste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovek na npr strniste sporije napreduje nego gde je kukuruz na kukruruz. Ali na kraju vaga uvek pokaze obrnuto. Nije sve u startnom porastu, ovo se pre zagreje valjda ili sta vec pa pre krene. Ali na strniku bude uvek top kukuruz.Kod mene baš je primetna razlika izmedju preduseva, gde je kukuruz posejan na kukuruz tek je sad krenuo da dobija boju i da raste, dok na predusevu suncokret veći je i bolje napreduje, isto sve djubreno i radjeno .
Kukuruzu se nemože dvaput obradovati.Kod mene baš je primetna razlika izmedju preduseva, gde je kukuruz posejan na kukuruz tek je sad krenuo da dobija boju i da raste, dok na predusevu suncokret veći je i bolje napreduje, isto sve djubreno i radjeno .
Ja sam isao do 9 og lista, meztotrion i nikosolfuron.@cicimoric Kada se pojavio Mezotrion kao Callisto preporuka za njegovu primenu je glasila dokle god može traktor u njivu a sada vidim da pišu do 6 lista što nema veze s'vezom.
Kolega slikaj taj spartac malo bolje pa stavi u odgovarajucu temu, ako nije problem. Da vidimo kako si resio te nosace S opruge na sredini.