Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislite da mraz kukuruzu nemoze nista?mislim da ce prije biti teško ovima koji kasnije siju s obzirom kakav je trend suše..
Zanimljiva konstatacijaSacekaj do kraja
Ja sejem kašmir i mnogi u selu, za hipolito kažu da je zamena kašmiru. Kašmir je najprodavaniji ubedljivo od kws a verovatno i najbolji. Probao sam Lukas ali je fao600 pa se nije baš proslavio prošle godine. Sada samo kašmir i pioniri a hipolito planiram da probam sledeće godine.Kako su vam se pokazali kws kukuruzi, točnije hypolito i donjuan, vidim ima i neki novi giro... Ovi iz pioneera su mi pojeli zivce pa bi naj radje sad sve uzeo kws a nisam ga nikad sijao ...
Мени се потрефило да ћу ове године имати на истој њиви то двоје, један поред другог.za hipolito kažu da je zamena kašmiru
eto najbolji ogled, javi kako koji napreduje i šta kaže vaga na krajuМени се потрефило да ћу ове године имати на истој њиви то двоје, један поред другог.
sijao sam kashmir i postrno pa oplodnja bila super uz one najveće ljetne temperatureI ja sam iz HR, al mi svi popljuvali KWS , kazu ako je vruće da ne oplodi klipove, iskreno imo sam prije 5-6god kws kapitolis i to je bio karambol![]()