Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sva semena su tretirana insekticidom.Да ли су семена ДКЦ заштићена инсектицидом па не мора да се додатно третирају или и она такође треба додатно да се запраше?
Od jednog prodavca sam čuo da svake godine nose te preparate na bazi imidakloprid-a na ispitivanje. Kažu da su našli neke stare zalihe na tavanu pa da provere šta je...Svaka čast na hrabrosti ako je odneo u PSS ili neku referentnu labaratoriju sobzirom da je taj preparat zabranjen poodavno.Netreba se igrati sa tim stvarima.
Ima Kondor da se kupi u Apotekama
Bromadilon ima bitrex, koji sluzi da izazove povracanje ako mamak proguta neka zivotinja koja nije glodar i tako spreci trovanje i smrt. Ne znam da li ima efekta na ptice.Ratujem takodje sa vranama, pa sam pre 2 godine probao da na malom delu njive razbacim par kg kukuruza zaprasen bromadiolonom.To sam radio dok sam setvospremirao, razbaceno je preko sveze isetvospremiranog, znaci nije bili zapraseno.Posle jedno 10 dana sam nasao jednu mrtvu vranu, sto ne mora da znaci da je uginula od zaprasenog semena, a kukuruz uopste nije bio pojeden, iako je bio na povrsini.Razmisljam opasno da i suncokret zaprasim istim.
Slazem se, bice sve teze kako se budu mnozile stetocine.Nisu trebali zabraniti repelente, ozbiljne probleme nam prave štetočine.
Ne znam, ali znam da to zrno na povrsini nije nista diralo, po meni dovoljno da ptice ne vade.Bromadilon ima bitrex, koji sluzi da izazove povracanje ako mamak proguta neka zivotinja koja nije glodar i tako spreci trovanje i smrt. Ne znam da li ima efekta na ptice.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока