Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene puno ljudi tako radi, nekima tako sijem uslužno, i nema problema.A unos depozitorima pri samoj setvi, isto steti? Vidim da.se ljudi okrecu toj varijanti jer ide manje uree
Koliko je para po vreci DKC 5075 kod vasMeni stiglo seme kuci. Sve sam uzeo DKC 5075 i za par kj Pionir 0710 koji ce ici na sopstveni ogled, pa da vidimo razliku na jesen!
Sa kojom mljekarom radis,Amajlicani?Danas dobijem cjenovnik od mljekare. Cijene kao i prosle godine. KWS 135 KM Pionir od 145 do 189 KM zavisno sa cime je tretiran.
U trake, biljka ne razvije dovoljno koren pošto joj tu sve na dohvat ruke, pa kad zasuši u julu biljka je u ozbiljnom problemu. Dok mnoooogo bolje razvija koren tragajući za hranom dok se rszvija od malena. U kišnim godinama ovo ne važi, tada je sve jedno.U trake je bolji efekat nego po povrsini , zato sto manje azota pojedu mikroorganizmi pa vise ostane biljki.
A ona priča da se korenov sistem bolje razvija i širi kada je đubrivo po celoj površini i više vlage mogu da iskoriste?U trake je bolji efekat nego po povrsini , zato sto manje azota pojedu mikroorganizmi pa vise ostane biljki.
Jel imas neki dokaz , istrazivanje ,da biljka razvija korjen tako sto trazi hranu? Tj da velicina korjena i dubina zavisi od toga dali je nasla hranu ili ne ,tj opet , da kad nadje hranu ,tu prestaje rast ? Ja tako nesto nisam ni licno vidio niti citao istrazivanje koje to pokazuje , pa sam misljenja da kukuruz razvija korjen samo zavisno od tvrdoce zemlje i genetike .U trake, biljka ne razvije dovoljno koren pošto joj tu sve na dohvat ruke, pa kad zasuši u julu biljka je u ozbiljnom problemu. Dok mnoooogo bolje razvija koren tragajući za hranom dok se rszvija od malena. U kišnim godinama ovo ne važi, tada je sve jedno.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Radili nekad vec dvije godine smo sa Inmerom, Gradacac.Sa kojom mljekarom radis,Amajlicani?
Čija je dorada?Meni stiglo seme kuci. Sve sam uzeo DKC 5075 i za par kj Pionir 0710 koji ce ici na sopstveni ogled, pa da vidimo razliku na jesen!