Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda ima navigacijuA komšija preko puta mene seje sa šestorednom sejalicom bez markira.Gledam i ne verujem.Slikao sam redove.Ne vidi se najjasnije.![]()
![]()
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Rodi svuda drugdje u svijetu tako, da se ne nadaj nekoj boljoj cijeni nego ovoj sto je sada pa makar da petina europe ne preda nista robe...Kod nas je suša, evo već 3meseca, samo jedna kiša je pala od kraja januara ali ništa ozbiljno.Nešto sam spremio za setvu, nešto ne mogu da spremim jer je kao u kamenolomu.Hteo sam da posejem duboko jer je toplo ali sam ubedjen da bi to bila greška, problem je takodje i prskanje na crno koje nebi uspelo, kiše nema ni u najavi.Bolesno vreme, nema šta.20 godina radim to što radim, nisam doživeo ovako nešto, biće ovo jedna veoma gladna godina, tako bar deluje za sada.Sva naša roba je obezvredjena, ako se ovako nastavi, videćemo kolike su te rezerve kukuruza i pšenice.
Kod nas su mnogi stopirali. Ccekamo ako treba i 15.5. Za barem 15do20 lit kiseCuo sam da su neki i stopirali setvu do neke kise, nisam pametan sta raditi
E kad bi imao prednji kardan na traktoru za RT a iza sejalica?Danas završio kukuruze. Najbolja vlaga gde je RD prošla pre mesec dana.
Ima rezerve u Ukrajini koliko hoćešKod nas je suša, evo već 3meseca, samo jedna kiša je pala od kraja januara ali ništa ozbiljno.Nešto sam spremio za setvu, nešto ne mogu da spremim jer je kao u kamenolomu.Hteo sam da posejem duboko jer je toplo ali sam ubedjen da bi to bila greška, problem je takodje i prskanje na crno koje nebi uspelo, kiše nema ni u najavi.Bolesno vreme, nema šta.20 godina radim to što radim, nisam doživeo ovako nešto, biće ovo jedna veoma gladna godina, tako bar deluje za sada.Sva naša roba je obezvredjena, ako se ovako nastavi, videćemo kolike su te rezerve kukuruza i pšenice.