Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukurek je burek sa kukuruzom.@ervoja
Šta ti je taj kukurek?
A dali znaš da je severina videla i sneg u maju?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Napisao si oko 11h. Nauci da prihvatis savet umesto sto si arogantan i bezobrazan.Ne budi previse pametan,ne ide ti to
Bio na njivi pre 10
Neko je postavljao na forum prošle godine [čini mi se Kiraj] kada se meri temperatura zemllišta. Sigurno nije samo u 7 ujutro, mislim da se meri tri puta dnevno pa se uprosečuje.
Na kraju možda i ne bude greška,pa bude pušiona samo takvaNadam se da je štamparska greška...
"Oralno"..
Maksimalna dnevna je oko 20°, ovo je idealno za sjetvu, malo će narednih dana pasti temperatura ali neće puno, nevjerujem da će zemlja pasti ispod 12°.Ko je posejao posejao je, ostali vise srece sledece godine..
Miladine to je jaka jutarnja temperatura, u podne ce da bude 30 i moze da izgori klica ako je plitko sejano..
Je l' si siguran ti da ti to lepo radi.. Prekjuce su temperature na suncu isle preko 30 stepeni sirom balkanaMaksimalna dnevna je oko 20°, ovo je idealno za sjetvu, malo će narednih dana pasti temperatura ali neće puno, nevjerujem da će zemlja pasti ispod 12°.
Radi, sa njim pratim rasadu i plastenike. Ako je u vazduhu 30 nemože u zemlji biti 30, kod mene bilo ječe 27 vazduh.Je l' si siguran ti da ti to lepo radi.. Prekjuce su temperature na suncu isle preko 30 stepeni sirom balkana![]()