Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E kad bi imao prednji kardan na traktoru za RT a iza sejalica?
Bacas djubrivo istovremeno sa setvom ili ne ? Kako se pokazao Sakalak do sad ili je prvi put koristis, nisam ispratio kad si je kupio?Erdogan x Sidjiping zapeti. Sutra startujem na parcelama u ravnici pored reke gde sigurno ima vlage,a za resto cu videti sta cu i kad cu.
Ide na 22cm ove godine a na brdu i do 25 cm.
Sve isto i kod mene, raspored los ali sto kazes podnosljivo, creva prosle godine uzeo nova, a koju kontrolu imas? Ja moju vise nisam ni palio, jer samo pisti od prvog danaBacio sam djubre ciklonom pre drugog prohoda drljacom.Sam sam nema ko da doteruje dzakove i da sipa u sejalicu pa mi je lakse ovako.
Sejalicu sam uzeo pre 2 godine,sada je treca sezona rada. Sto se tice rada nisam do sada imao nikakvih problema,kad se baterije opterete da im se poveca potisna sila moze da seje u "beton".Malo brljavi raspored zrna u redu kao i svaka sejalica sa visokim setvenim aparatom ali je podnosljivo.Jedini "problem" koji sam imao su creva za vazduh koja su misteriozno istrulila kompletno zimus,priznali su garanciju i danas mi poslali druga.Sutra ujutru to da prikacim caskom pa krecem.
To je ta,i ja imam iste opcije.Ali danas kada sam je prikljucio nista ne reaguje. Probao sam i direktno na akumulator ali ista situacija.Sutra cu zvati proizvodjaca kao sto vec rekoh pa cu videti sta ce reci da li ja mogu nesto da cackam ili da im saljem.H&S je oznaka,ja je koristim sad druga-treca sezona,radi bez greske.Senzore retko kad cistim,jedini je problem predvece sunce kad padne nisko pa tuce u senzore.Moja je sa opcijom da broji hektare ,a i zrna za svaku bateriju,pa lepo i skidace semena ustelujes po njoj.Kod starih sejalica je po meni ovo obavezna oprema.
Je*em ga... nasao sam ga na KP.Koristio sam ga 2022., dobar, radi posao.Samo vodi računa da je gust, jel dosta uvaljuju neku razblazenu tečnost.Prosle sam godine kupio jednu takvu u nekom malom pakovanju...
Nije tvoja briga? Pa ko ce ulaganja da plati?Posejano pa šta Bog da. Što je bilo do mene urađeno je ostalo nije moja briga.