Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uf kolega malo je 10-15l na ove pukotine.
Sa leva na desno prvi je pajdas drugi donzuan pa p9911 nasumično ubrani
Solidan klip ali ako ne padne bar 10-15l ostaće jako sitno zrno
Imaš sreće što ste dobili onu kišurinu kod nas na repištima kukuruzi nemaju jednog klipaJos se drzi. 21cm, predusev repa.
Znam, sad da zahladni i ako bude srece da padne kise mozda se popravi minus od lane.Imaš sreće što ste dobili onu kišurinu kod nas na repištima kukuruzi nemaju jednog klipa
Jeste malo ali daj sta das, kako su počeli da pomeraju padavine daj Boze da nam padne i 5lUf kolega malo je 10-15l na ove pukotine.
Tip zemljišta mng znaci i kod nas isto tako imam u nekim delovima gde nije ni jedan list izgoreo a negde do klipa izgorelo i sve to u krugu od 6-7km vazdušnom linijomJuče bio u jednom daljem delu atara koji ne obilazim često, kukuruz se osušio skoro do klipa ali klipovi još stoje uspravno pogledao i okolne parcele ista situacija, a 3-4 km dalje u istom delu atara isto kukuruz imam kao u najboljim godinama nema lista koji se osušio, a sve potpuno isto radjeno isti predusev kao ona prva parcela, što zašto i kako uopšte mi jasno nije ....
Uhh kako kod mene nece zeznu ih kuga pa ih nema vise inace sam lovac zato to kazem, proverena stvar monosan sto java doza oprskaj oko kukuruza obilazega sto posto to ti je provereno jer do pre dve godine smo imali bas puno svinja negde mi lovci cekamo q gde oprskaju sa monosan ne dolaze