Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel samo gruberisano ili je bilo i oranja?https://postimg.cc/gallery/sscxjCs
Hipolito, donžuan, gloriet na gruberisanoj strnjici, zasad odoleva.
kad svako ima različito tumačenje 'suše'....Da nije interneta i foruma neki ne bi ni znali kako izgleda susa,kad im je 2012-ta jos u pamcenju jbt ,mozes misliti....Pazi da ih ne sokiras previse sad ,mozda te optuze za fotoshop ......
Sav kukuruz je na strnjici kao predusev i samo gruberisanje, i na drugim parcelama je isto stanje dokle će vidimo, inače posejano od 1-4 aprila.Jel samo gruberisano ili je bilo i oranja?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Akoo taj, ne dobije kisu ili ako, ovako, nastavi jos 10 dana prziti nema tu vise od 7do 7.5 tona po ha po meni6-7t/ha ,to sala ?.
Ja sam samo rekao da nema vise od onoga prinosa a sad dal ce bit 5 4 3 tone to cemo vidjetiKod mene ovako kukuruz kad izgleda,2-3t/ha i to je to,standard,bude skoro svake godine toga pa znam o cemu pricam.Njemu ne pomaze ni da reka izlije.
Ne znam zasto uznemiravam bilo koga, lepo sam napisao da ocekujem slike kukuruza od nekoga ko je izjavio polovinom juna da ne treba vise kapi kise takodje ne znam sta pogresno potenciram sto nije napisano i sto nema veze sa temom...i na kraju, uopste nije poenta ciji je veci, imaj ti najveci, ne patim od toga svasta, samo me interesuje kako izgleda taj 'najveci' bez kiseOd Fanatiksa tj. od Andreja imaš poziv da dodješ na hladno pivo(sok,limunadu ili šta god...),pa da obidjemo zajedno moje parcele pa da ti proceniš jel tu imam kakvog potencijala ili nema, jer na forumu čovek može da okači sta god poželi da naslika ili koga god poželi da uvredi ili ponizi.Zamolio sam te vec jednom da nemas potrebu za podjebavanjem pa evo daljnju kominikaciju mozemo samo uz pivo da nastavimo,da kazem kao ljudi...Jer mislim i vidim da ovo nema smisla ,i tvoji dobronamerni komentari gube smisao kao i svaka nasa daljnja komunikacija jer potenciras na nekim recima koje ja nisam nikad napisao.Pozvao bih te i na kuvan kukuruz,ali su tu fazu kod nas kukuruzi uglavnom prošli pa su malo brašnjavi...pa nema smisla.Pozdrav i javi se na pm ako si usput da ti ostavim o broj da ne uznemiravamo ovde ljude jer je tema kukuruz a ne ja i ti,i čiji je veći(kukuruz) jer su ljudi vec dovoljno uznemireni od ove vrućine.
Ne znam zasto uznemiravam bilo koga, lepo sam napisao da ocekujem slike kukuruza od nekoga ko je izjavio polovinom juna da ne treba vise kapi kise takodje ne znam sta pogresno potenciram sto nije napisano i sto nema veze sa temom...i na kraju, uopste nije poenta ciji je veci, imaj ti najveci, ne patim od toga svasta, samo me interesuje kako izgleda taj 'najveci' bez kise
Elem, takodje sam misljenja da ranije rokovi bolje izgledaju, od pocetka su tako izgledali, i to pricam iz marta rokovi
Počeo je da gubi ali ne može to tako brzo puno faktora imaKod nas kukuruz poceo da gubi bitku… kazu dok ima zelenih listova ispod klipa da jos uvek “radi”. Za sad jos ima nade mozda par dana i to je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ponaročito ka Kipovu, i odozgo se suši.Kod nas kukuruz poceo da gubi bitku… kazu dok ima zelenih listova ispod klipa da jos uvek “radi”. Za sad jos ima nade mozda par dana i to je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk