Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I malo pristojnosti da padne ne bi bilo loše.Tako kod nas u Juznom Banatu redovno pada od 80-100 lit
Uglavnom sve tudje nista nije "moje"...Sta je sa tvojim?
Suncokret je poslje djeteline najgori predusjev za kukuruz. Imam njivu pola pola manji komad. Na strnjaku poceo podgarat a na sumcokretu izgorio 7 listovaDanas gledao kukuruz predusev suncokret..podgoreo u pm.Nije mi bilo dobro
Oplodnja mu nije nekaMalopre isao da obidjem kukuruze. Dkc 5810 sorta. Na 20,8 setva.
Klipovi se suse polako. Sklop je dobar ako padne dobra kisa i padnu temperature moze se ocekivati da se bar pokriju troskovi nadam se
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo ti je slika iz teme lucerke 10 juna,njiva je pored meneUglavnom sve tudje nista nije "moje"...
Pa kako! Svakako da zato!Zato uvek imate dobar rod.
Sta te je uvredilo? Zasto mislis da nemam pristojnosti!I malo pristojnosti da padne ne bi bilo loše.
Ne to nego drugi post,gde si napisao na moju konstataciju da odavno nije pala takva kiša, kako u južnom Banatu padaju stalno od 80 i više litara kiše.I nisam se uvredio,nego ne vidim čemu to,ali dobro.Pa kako! Svakako da zato!
Samo sto su kod vas jos bolji svake godine.
Sta te je uvredilo? Zasto mislis da nemam pristojnosti!
Kada nije padala pa sam napisao da ne pada i da vlada susa nije valjalo jer se to podrazumeva kao kuknjava.
Kada kazem da je bilo 81 lit opet ne valja jer sam nepristojan!
Ko ce vas znati kako sa vama.
To je garant nešto domaće koji je hibrid?Jeste redji,ali najbolji u ataru. Gusci sklopovi su vec podgoreli...