Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji deo atara je ovo??Клипови нису лоши.
Taj deo Bg i okolina kisa ove godine nije promasila ni jednom.Vozio se do centralne nase zemlje ovih dana, mnogo bolje izgledaju kukuruzi dole nego u Vojvodini, barem deo oko Bg i Banat posebno, odmah se vidi razlika, uvijen sav, susi se od dole haos....jos fen fino cepa, katastrofa.
Cekam slike najjaceg poljoprivrednika Fantax-a da okaci njegov kukuruz vrhunski
Od Fanatiksa tj. od Andreja imaš poziv da dodješ na hladno pivo(sok,limunadu ili šta god...),pa da obidjemo zajedno moje parcele pa da ti proceniš jel tu imam kakvog potencijala ili nema, jer na forumu čovek može da okači sta god poželi da naslika ili koga god poželi da uvredi ili ponizi.Zamolio sam te vec jednom da nemas potrebu za podjebavanjem pa evo daljnju kominikaciju mozemo samo uz pivo da nastavimo,da kazem kao ljudi...Jer mislim i vidim da ovo nema smisla ,i tvoji dobronamerni komentari gube smisao kao i svaka nasa daljnja komunikacija jer potenciras na nekim recima koje ja nisam nikad napisao.Pozvao bih te i na kuvan kukuruz,ali su tu fazu kod nas kukuruzi uglavnom prošli pa su malo brašnjavi...pa nema smisla.Pozdrav i javi se na pm ako si usput da ti ostavim o broj da ne uznemiravamo ovde ljude jer je tema kukuruz a ne ja i ti,i čiji je veći(kukuruz) jer su ljudi vec dovoljno uznemireni od ove vrućine.Vozio se do centralne nase zemlje ovih dana, mnogo bolje izgledaju kukuruzi dole nego u Vojvodini, barem deo oko Bg i Banat posebno, odmah se vidi razlika, uvijen sav, susi se od dole haos....jos fen fino cepa, katastrofa.
Cekam slike najjaceg poljoprivrednika Fantax-a da okaci njegov kukuruz vrhunski
Ako, je treba dati 12 13tona po ha sad ce dati 6 do 7 po ha....Клипови нису лоши.