odlican prinos za ovu godinuTo su prinosi na mojim najboljim njivama.
Prosek kukuruza na 43ha je 6850kg/ha. Bilo je i njiva sa 4t/ha, video izlazi u nedelju.
daleko je to od suse druze moj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odlican prinos za ovu godinuTo su prinosi na mojim najboljim njivama.
Prosek kukuruza na 43ha je 6850kg/ha. Bilo je i njiva sa 4t/ha, video izlazi u nedelju.
Kad je bila setva? Nesto je velika ta vlaga.500 neki,nisam ni gledo.Plan je bio posejati soju al kad sam vide šta je niklo,jedino slobodno seme bilo za ogled pa sam uzeo,tj dobio gratis pod uslovom da ispoštujem proceduru sejanja i očustim posle uvratinu,postavim table.
Malo kasnije sam sejao oko 1.5 oprašio se u lepo vreme dobio 200 lit kiše u pravom momentu ,dobra zemlja samo je bila kod pogrešnih ljudi 10ak g.
Upravo skidam taj u Grind! Setva 10 MajPiše,1.5. ili tu meki datum oko toga.
Bio sam prekjuče pored tog presevanog tanjirao al nisam silazio.
Mislim da je ovde krivac i semenska kuća,bio bi idealan za branje jedca sam iskrunio 2x5 klipova.
Vlaga izmerena rucno uz odabir najboljih uspravnih klipova sa zelenim stablom 17.8%Upravo skidam taj u Grind! Setva 10 Maj
Dkc 4943