Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neznam da li nam je kolega ovde na forumu
to sto sam pisao o kuknjavi i prinosu
evo strucnjak
coveku susa na 20m suncokreta i preko 5 tona po jutru kukuruza
Ovaj ima vise robe nego tamo gde je bilo kiseneznam da li nam je kolega ovde na forumu
to sto sam pisao o kuknjavi i prinosu
evo strucnjak
coveku susa na 20m suncokreta i preko 5 tona po jutru kukuruza
neznamOvaj ima vise robe nego tamo gde je bilo kise
U računicu se ne mešam, a što se tiče đubrenje ne đubri se koliko neko jeste ili koliko neko nije, nego koliko je biljkama neophodno za planirani prinos, jer i višak đubriva može da utiče negativno na prinos kao i nedostatak đubriva, možda još i pogubnije.Izvinite kolege ali ja to preciznije računam, neću da lažem sam sebe, samo da napomenem da cifra važi samo za mene i za ovu godinu, jer sam unaprijed planirao navodnjavanje kpk i pojačano đubranje onoliko koliko još nije niko nađubrio svoju zemlju.
Još nisam video taj višak u negativnom smislu.U računicu se ne mešam, a što se tiče đubrenje ne đubri se koliko neko jeste ili koliko neko nije, nego koliko je biljkama neophodno za planirani prinos, jer i višak đubriva može da utiče negativno na prinos kao i nedostatak đubriva, možda još i pogubnije.
Ti si želeo da imaš najveći od svih komšija i to te skupo koštalo. Bolje prošli oni, što bi rekli, mali ali tehničar.Izvinite kolege ali ja to preciznije računam, neću da lažem sam sebe, samo da napomenem da cifra važi samo za mene i za ovu godinu, jer sam unaprijed planirao navodnjavanje kpk i pojačano đubranje onoliko koliko još nije niko nađubrio svoju zemlju.
Uvek bilo,neko vise zaradi sa prinosom od 4t kukuruza nego neko sa 15t.Maksimalni ulog ne znači i maksimalnu dobit.
Jedino po dzepJoš nisam video taj višak u negativnom smislu.
Ma može biti i inženjer ali je i dalje mali.Ti si želeo da imaš najveći od svih komšija i to te skupo koštalo. Bolje prošli oni, što bi rekli, mali ali tehničar.