Kukuruz 2024

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas kao predusev za kukuruz:
1 beli luk (bostan)
2 psenica
3 kukuruz
4 suncoket
5 repa
Prva dve odlicne, trece prihvatljivo, poslednje dve jako lose.

Ја се малочас вратио са њиве - скинуо 9911 са њиве са сунцокретЕНом као предусевом. Било 38,5 метери по ланцу са влагом 10,6%. Обзиром на предусев, последњу кишу 7-8. јула и онај први талас врелине који је сасекао све, ја не смем да буде незадовољан приносом. Е сад, видећемо шта ће бити са осталим кукурузом...

Kod nas kao predusev za kukuruz:
1 beli luk (bostan)
2 psenica
3 kukuruz
4 suncoket
5 repa
Prva dve odlicne, trece prihvatljivo, poslednje dve jako lose.
I zob ili ovas bi stavio na zadnje mjesto, popije jako puno vode, ista njiva, jedan dio zob drugi pšenica, teško se i oralo poslije vršidbe,dok poslije pšenice ide lagano,prije par godina

i kod nas :ROFLMAO:

dolska zemlja i pored kanala tuku i do jedva 3t po jutru,svirci se zovu odmah na taj rod :)

ostali od 500kg do 2t ko kako

drugar koji radi preko 3k jutara

prosek ce biti do 2 tone
pionir i dekalb

naravno da je minus i to na sopstvenoj zemlji,,bas drugar kome sam juce radio naftu za refakciju na 16 jutara minus je oko 115e po jutru...kws kasmir
neki su ovde zapeli arenda pa arenda
a na svojoj zemlji minus

sve lako izracunati,samo vidim na forumu kukaju i oni sto imaju 5t pa ne valja sto je meni smehotres al jbg,ljudi neznaju

pisao sam pre dve tri godine da su oni kod nas odavno bi zavrsili sa poljoprivredom a neki bi vec bili pod vozom ili se bacili sa mosta lagano

Jbg, vecito ima onih sto kukaju i sto im je uvek malo, taman vagon da imaju po jutru....meni je smesnije kad okace slike nekog zelenog kukuruza ili dobrog zita itd i napisu ispod tipa....'lose, susa, propast' i tako te fore :haha:

pa bio onaj na forumu iz hrvatske decko,snimao klipove na ytubu,koliko vidim vise ne

pa kad je snimao kukuruze pre 2 godine u onoj susi pa krenuo kukat kako je lose a klip 30cm i na kraju imao skoro 60m po jutru

ja sam crkavao od smeha

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh