Kukuruz 2024

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja mrezica je sa unutrasnje strane, ona sto ide u izolaciju objekata ? Ja moram da menjam metalnu u cardaku pa gledam sta da uzmem..
Jeste ta, cena od 55 do 105 din m2 zavsisi od kvaliteta mreze. Stavim staru koju koristim 4 godine pa preko nje novu i nema problema kad je duplo...

Za koliko povoljniji? Kod nas su ispod DKC za nekih 1500 kg do 2000 kg po kj u prinosu, sa vecom kolicinom djubreta, na istoj zemlji

Za koliko povoljniji? Kod nas su ispod DKC za nekih 1500 kg do 2000 kg po kj u prinosu, sa vecom kolicinom djubreta, na istoj zemlji
Pa recimo tretiran Pionir 0217 vrećica od 50000 biljaka bila je 19200, a Don Juan KWS-ov isto 50000 biljaka, takođe tretiran, 14060 dinara. A što se tiče prinosa kod nas nema neke velike razlike, bar ne toliko drastične. Ukoliko je kod vas tolika razlika naravno da se isplati kupiti skuplje seme.

Pa recimo tretiran Pionir 0217 vrećica od 50000 biljaka bila je 19200, a Don Juan KWS-ov isto 50000 biljaka, takođe tretiran, 14060 dinara. A što se tiče prinosa kod nas nema neke velike razlike, bar ne toliko drastične. Ukoliko je kod vas tolika razlika naravno da se isplati kupiti skuplje seme.
2m razlika po ovoj ceni

pionir bar ovo sto sam cuo do sada ubija kws kod nas kao od sale,posebno kasmir koji je podbacio skroz

juce se skidao neki dekalb 7 i 8% vlaga-28 avgusta

Razmisljao sam o tome i neki mi kazu da je ne diraju misevi.. Da li je sreca ili slucajnost da nije dirana ne znam..
Ne diraju je misevi, nego kad se savije preko armature hoce posle dve tri godine da pukne istruli jednostavno i pukne pa iscuri. Zato ja stavim duplo, staru pa novu i nema problema...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh