slobapatrola
Član
Kod.nas mere aflatoksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mnogo govori. Razmisli zasto je lose nako postrnih usjeva . Isto tako ,pretpostavljam ,da je bolji kukuruz nakon pseniice kad nije radjen ugar nego kad jeste. Kad zemlja odmoriKod mene su svi položili ispit.Verujem da i dkc bi bio isto dobar.
Ove godine se tačno vidi sta znaci predusev.Ogromna je razlika na strnjici ili na nekom drugom predusevu.
Kako je prošao 9241 ?Nisam primetio a doduše nisam ni gledao pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.
Ostalo mi je još nekih 5,5 k.j za skidanje i fajront za ovu godinu.Jedno je sigurno, Pioneer sejem i dalje, izbacujem 9241, ostaju 0164, 0710 i videću da ubacim još neki za probu.
Nisi me razumio. Znam da je dobro. Zanima me dali je isto dobro ako je strnjika orana,ugarena,parana ili ako nije dirana do zimskog oranja ? Pretpostavljam da je najbolji kukuruz sledece godine ako strnjika nije dirana i sto kasnije totalisanaMomo nisam rekao da je loše posle postrnih useva već naprotiv.
Lose je posle suncokretani repe
Baš naprotiv. Strnjiku u povoljnim godinama treba trojaniti.Nisi me razumio. Znam da je dobro. Zanima me dali je isto dobro ako je strnjika orana,ugarena,parana ili ako nije dirana do zimskog oranja ? Pretpostavljam da je najbolji kukuruz sledece godine ako strnjika nije dirana i sto kasnije totalisana
Moželi neki pninos od p0710Za sada P0710 razbija, ima mesta gde je i on polegao ali nije tako strašno, sporadično po parceli.