milan11
Član
Meni je za poslednjih nedelju dana kukuruz ozbiljno izgoreo. Isao sam da pogledam P 9889 i cini se da nece on jos dugo na njivi da stoji, zelenog lisca u tragovima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krajem avgusta ce uveliko suncokret biti gotov sa skidanjem i kukuruz na pola.....Meni je za poslednjih nedelju dana kukuruz ozbiljno izgoreo. Isao sam da pogledam P 9889 i cini se da nece on jos dugo na njivi da stoji, zelenog lisca u tragovima..
Cini mi se da suncokret bolje podnosi vrucinu i da ce ove godine neke parcele po dolinama ici posle kukuruza..Krajem avgusta ce uveliko suncokret biti gotov sa skidanjem i kukuruz na pola.....
Ima sijano od 17 do 26 isti hibrid , rekao bih i bez vrsidbe da sumnjam u tvoje predvidjanje.Misliš da ćeš imati više setvom na 26-27 u ovakvim godinama?
Može da bude kontraproduktivno.Svakako se deo biljaka dezintegriše pa dobiješ sklop ispod 50k biljaka/ha...
Чим неко почне да увози вадилице за агаву у Србију - одма пуним чаше за расад.Zorge to ću tebi prepustiti.
Па ове године тешко да ће бити и узоран једино да се плугови покрљају.Do 1.9 atar bude i uzoran.