Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To si imao tad i više nikad bićemo prezadovoljni ako nam višegodišnji prosek bude 7-8t/haNijedan hibrid kukuruza se nece isto pokazati na 10 razlicitih tipova zemljista! Sejemo Pioneer vise od 15 godina, DKC smo poceli pre 5-6 godina, i tek prosle godine smo pronasli tri hibrida koji pariraju Pioneer hibridima kod nas na zemljistu! Promasili ste sustinu @Dragan18 vam objasnjava kako da lakse prodjemo kroz nepovoljno godinu a ne koji hirbidi su bolji. Ja sam rekord u proizvodnji kukuruza ostvario 2016 godine na jednoj parceli gde je predusev bila psenica i nadjubreno stajnjakom. Zemljiste je 2 klase a imao NS hibrid( nije bitno koji). Prinos je bio 15600kg/ha. Nije bitno koji je hibrid, ako ima dobre uslove dace i dobar rod! Svake godine najbolji kukuruz mi je na psenici, onda kukuruz-kukuruz, a najlosiji gde je suncokret predusev, nebitno koji hibrid sam posejao.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Pa sigurno si uzeo iz pogresne grupe seme za tvoju zemlju. Ocekuj takve odgovore ,jer su idealna Sansa da se skine krivica za semenskih kuca. I naravno ovo nije upereno protiv clana Dragan18 i slicno,sve semenske kuce su iste al su Pionir i DKC otisli ove godine korak dalje u bezobrazluku pocev od cena pa do kvaliteta semena.Dragan18 zbog čega se dešava da na mojoj i od tasta parceli u Pioniru ima crvenila a u KWS toga nema?
Bas me zanima sta ce onda posejati?Biće nagrađeni bojkotom od strane mnogih.