Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti ranije danas pricao neka padne i led , samo da padne . I sta bi sada imao od kukuruza a ovako ima jos nade .Ovo kao iz horor filmova ....
Tu kad bi ti dosao drkadzija iz osiguranja i kreno da pametuje najbolje bi mu usi iscupati. Mada ima i normalnih .Nadam se onaj sa slike da je osiguran.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Vidjao sam na tim niskim kukuruzima da moze da bude velik klip. Ali to zavisi i od sorte, ovde je to bilo mislm na nekim AS NS i ZP hibridima.Nemoj bas da budes optimistican.Sta kazu iskusniji kada su poplave u pitanju I lezanje vode u kukuruzu.?
Bio danas da vidim ove njive gde mi je lezala voda,kukuruz nije bio ceo potopljen,nego negde do pola od svoje visine,ja se nadao posto je zemlja konacno upila vodu da ce posle ovih nekoliko sunacanih dana da izraste posto je zbog lezanja vode ostao visinski malo iznad kolenaa Ali Jos uvek ziv ,danas vidim onn kukavac onako tanak I Mali I poceo da klasa a nije ni do pojasa...
Hoce li biti tuu nesto da se bere ili da te njive otpisem kao da ih nemam??