putin
Član
Шта се дешава са Ас Хибрида,видим да су смањили понуду хибрида више од дупло?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja prosle god uzo 1 vrecu taj 4943 posto i ja sam imo pre par godina lose nicanje paga nisam od tad sejo a cudom ove god imao 4351 i 5068 i pionir 9111 a ovaj 4943 ih razvalio razlika bila 400 kg po jutru na istoj parceli tako da ove god opet dobija sansuPre 10-ak godina AS mi je bio zastupljen na 70% površina pod kukuruzom, par godina za redom. Nicanje uvek bilo fantazija. Medjutim, vremenom je kvalitet hibrida i semena počeo da opada...
To je bila godina kada su mnogi imali problem sa 4943.
A ni 9911 nije više ono što je bio. Kod mene je otišao u penziju.
A nešto od fao 300 i fao 500?ja ga ne menjam, samo sam dodao 0164 on se lepo pokazao za prvi put..
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Video sam da ti se odlicno pokazao ovde kod nas, pa ga planiram i ja ove godine prvi putja ga ne menjam, samo sam dodao 0164 on se lepo pokazao za prvi put..
Ja sam već pisao. Sa telefona neće da citira...@Paracinac995 samo ako imas njive gde su bare i kanali ne beri brigu,svaki ce ti lepo roditi hibrid.. sta ovo zeza ne mogu da citiram post?
Koje su cene 15-15-15?Imam ponudu za npk 15-15-15(elixir-zorka) i za npk 15-15-15(adriatica) i imam ponudu za kan(genezis) i kan od petrokemije.
Koji se je po vama bolje pokazao?