Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Monsun activ? Ja danas radio sa njim 1.8 l po ha, kukuruz 7 list, videcemo ucinakMonsun obrisao sve kao sa gumicom sa prvom polovinom doze, danas druga polovina prskam nema travke kukuruz u 7 listu od mene toliko, mozda ako kupim spartac u rumi na vasaru ospartam, uhvatila se kora
Jeste monsun aktiv ali sam radio split 2 puta po pola doze u 4 listu i u 7 listuMonsun activ? Ja danas radio sa njim 1.8 l po ha, kukuruz 7 list, videcemo ucinak
Conviso u repi iste akt.kao u kukuruzu je ove godine odradio posao kao nikad, izgleda prina godina.Jeste monsun aktiv ali sam radio split 2 puta po pola doze u 4 listu i u 7 listu
Po kj ili ha?Moj dobija 20gr Rimexa 0.6 Nikosava 0.6 terbisa i 0.15 mezotriona + inex.
Kojom dozom si isao monsun, kako resava uskolisnatu?Monsun obrisao sve kao sa gumicom sa prvom polovinom doze, danas druga polovina prskam nema travke kukuruz u 7 listu od mene toliko, mozda ako kupim spartac u rumi na vasaru ospartam, uhvatila se kora
Kod tebe sirak nije rezistentan?Pa to je to. Talisman cenim da je bolji od Nikosava, ali ovaj je bio na crnom petku moje hemije.
Nije jos.Kod tebe sirak nije
Kod tebe sirak nije rezistentan?
1,8 l po hektaru ili 1 l po jutru podeljeno u dve doze od 0,9 l po hektaru ili 0,5 l po jutru u razmaku od 10 dana, od korova sirak iz semena, sirak iz rizoma, gorušica, poneka palamida i poponac, divlji Suncukret i i komsijina 2 reda Suncukreta sto je usejao kod mene, stir, tatula,lipica pa i troskovaca na ovratini sve spaljeno od prve polovine doze, naravno prskano dok su korovi bili tek nikli nisu se oteli kontroli.Kojom dozom si isao monsun, kako resava uskolisnatu?